Oldal kiválasztása

Várunk

törzsvásárlóink

közé!

Szeretnél kedvezményesen vásárolni?

Szeretnél értesülni a legjobb könyvújdonságokról?

Kíváncsi vagy a legjobb könyves eseményekre?

Akkor Te a Géniusz Könyváruház Törzsvásárlójává szeretnél válni!

 

Milyen előnyökkel jár Törzsvásárlónak lenni?

 

-10% kedvezményt tudsz igénybe venni a Géniusz Könyváruház miskolci és ózdi üzleteiben történő vásárláskor!*

-Értesülhetsz a legjobb könyvújdonságokról és eseményekről!**

 

Fontos tudnivalók a Törzsvásárlói rendszerrel kapcsolatban:

 

*A törzsvásárlói kedvezmény nem vehető igénybe tankönyvek, nyelvkönyvek és akciós könyvek vásárlásakor, továbbá a kedvezmény más kedvezménnyel nem össze vonható.

**Az értesítés hírlevél formájában történik, amelyre a feliratkozás természetesen nem kötelező, a hírlevélre történő feliratkozás folyamán a feliratkozó kijelenti, hogy az Adatkezelési tájékoztatót megismerte és elfogadja.

 

Hogyan válhatok törzsvásárlóvá?

 

Több lehetőséged is van:

1. Ha személyesen nézel be üzleteink valamelyikébe, akkor jelezd a kasszák bármelyikénél, hogy Törzsvásárlói kártyát szeretnél igényelni és kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre (ebben az esetben a Törzsvásárlói adatlap kitöltése után meg is kapod a Törzsvásárlói kártyádat).

2. Tölts ki és hozd be üzleteink valamelyikébe az alábbi űrlapot: Törzsvásárlói adatlap (ebben az esetben a kitöltött Törzsvásárlói adatlap leadása után meg is kapod a Törzsvásárlói kártyádat).

3. Vagy csak szimplán töltsd ki az alábbi űrlapot és nyomj az Elküldöm gombra (ebben az esetben az általad megadott postacímre küldjük el Törzsvásárlói kártyádat postai úton).

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0