Oldal kiválasztása

Hogyan jut el hozzád a kedvenc könyved?

Tudd meg, milyen lehetőségeid vannak a megrendelésed átvételére és kifizetésére!

Szállítás:

 

Termékeink belföldi szállítását a Magyar Posta (MPL) végzi. Ha személyes átvételt szeretnél, válassz az erre kijelölt boltjaink közül.

Várható szállítás: 1-3 munkanap

A „Kosárba teszem” jelzéssel ellátott könyvek rendelhetők.

Az „Előrendelem” olyan könyveket jelöl, melyek a közeljövőben fognak megjelenni, de már előrendelhetők webáruházunkban.

A csomagküldő szolgálat a csomag átadását követő munkanapon szállítja ki a megrendelt terméket. Amennyiben  az utánvétes fizetést választottad, a fizetés átvételkor, készpénzben történik.

Amennyiben házhozszállítás kértél, a csomag munkaidőben, reggel 8.00 és 17.00 között fog érkezni, praktikus, ha a munkahelyedre, vagy olyan helyre kéred a szállítást, ahol mindig tartózkodik valaki (pl.: munkahely, szomszéd stb.). Ha munkahelyedre rendelsz, add meg annak a nevét is. A kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomagazonosító szám segítségével Te is érdeklődhetsz a csomag állapotáról a csomagküldő szolgálat ügyfélszolgálatán.

Szeretnénk felhívni figyelmedet, hogy lehetőséged van még rendelését MOL Posta Pontra, COOP Posta Pontra, illetve Posta Csomagautomatába is kérni, továbbá választhatod a Postán maradó lehetőséget is. Ezen szolgáltatásokról az alábbi weblapon kaphatsz további információkat: www.postapont.hu

A Magyar Posta ügyfélszolgálata a +36 (40) 46 46 46 telefonszámon érhető el hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00 között, csütörtökön 08:00-20:00 között. A Magyar Posta részletes szállítási feltételeit az alábbi weblapon is elérheted: www.posta.hu

Belföldi házhozszállítási, Posta Pont, COOP Posta Pont és Posta Csomagautomata szállítási díj:

5000 Ft-os rendelési értékig: 1599 Ft

5000-14999 Ft-os rendelési értékig: 1399 Ft

15000 Ft-os rendelési érték felett: Ingyenes!

Személyes átvétel üzletünkben: Ingyenes!

Tankönyvek rendelés esetén a szállítási díj rendelési értékhatártól függetlenül 1599 Ft!

(Ha vegyesen állítod össze kosarad és adod le rendelésedet, tehát pl. rendelsz tankönyvet/tankönyveket és mellé bármilyen más egyéb könyvet/könyveket a szállítási költség ebben az esetben is rendelési értékhatártól függetlenül 1599 Ft!)

A szállítási címet kérjük, abban az esetben is add meg, ha a személyes átvételt választod! Hiányzó adatok esetében a rendszer nem tudja felvenni a rendelést!

Fizetés:

 

Megrendelésedet készpénzben, vagy bankkártyás fizetéssel a PayPal™ internetes oldalán fizetheti ki. Amennyiben bankkártyás fizetés esetén, valamely termékét még sem tudjuk adni, a termék vételárát a lehető leghamarabb – legfeljebb 30 napon belül – automatikusan visszautaljuk számládra.

Személyes átvétel esetén üzletünkben készpénzzel, vagy bankkártyával lehet fizetni, utalványokat internetes vásárlás esetén nem fogadunk el!

Könyvtárak és közintézmények esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető.

A PayPal™ a legbiztonságosabb internetes fizetési mód!

A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal™ elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt

Hogyan történik a fizetés?

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretnéd kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetünk a PayPal™ oldalára, ahol két lehetőséged van:

Ha már rendelkezel PayPal™ fiókkal, csak be kell lépned PayPal™ felhasználói neveddel (ez az e-mail címed) és jelszavaddal, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.

Amennyiben a vásárlást nem regisztrált PayPal™ fiókoddal, hanem bankkártyával szeretnéd elvégezni, az esteben kattints a Fizetés hitelkártyával (angolul: a Pay with a Credit Card) gombra.

Ezen a felületen a más bankoktól is megszokott beviteli mezőkkel fogsz találkozni, csupán az adatok részletességét illetően láthatsz majd többet a megszokottnál, amely azért van, mert a PayPal pénzvisszafizetési garanciát biztosít a vásárlók felé.

Kérjük, minden esetben a megrendelés leadásakor pontosan add meg a kiszállítás és a számlázás adatait, mert a rendelés teljesítésekor webáruházunk ezekben az adatokban nem végez utólagos revíziót a PayPal™ fizetés során történt cím, e-mail cím és telefonszám helyességét tekinve.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0