Oldal kiválasztása

Kik vagyunk?

A Géniusz Könyváruházak az észak-magyarországi régió legnagyobb könyváruházai, ahol minden könyvet, tankönyvet és nyelvkönyvet egy helyen vásárolhatsz meg!

Közel 600 négyzetméteren, óriási könyv választékkal, külön gyermekkönyv birodalommal és tankönyv és nyelvkönyv részleggel várunk minden könyvrajongót a Géniusz Könyváruház miskolci és ózdi üzleteiben…

A legjobb könyvek Miskolc belvárosának szívében már 1992 óta!

A Géniusz Könyváruház története 1992-ben kezdődött, de már könyvesboltjaink megnyitása előtt is a könyvek voltak az életünk! Mint ekkoriban sokan mások: Mi is utcai könyvárusítással foglalkoztunk, ám ekkor családunk álmodott egy nagyot és rengeteg munkával, megnyitottuk Miskolc első magánkézben lévő könyvesboltját.

A Géniusz Könyváruház a 2000-ben “vette birtokba” Miskolc egyik legpatinásabb épületét a Bródy-palotát, ahol megnyitottuk a régió legnagyobb, közel 600 négyzetméteren elterülő könyváruházát ahol egy helyen megtalálhatóak a legújabb sikerkönyvek éppúgy mint a külön gyermekbirodalom vagy épp az egyedülálló tankönyv– és nyelvkönyvcentrum. Ráadásul ez már egy igazán méltó helyszín a különböző rendezvények lebonyolításához! Egyes dedikálásokon, például Leslie L. Lawrence, vagy Bernáth József látogatásaikor nem ritkán az utcán hömpölyög a rajongók sorainak vége. Igazán illusztris vendégek jártak már nálunk: Pataky Attila, Kepes András, Müller Péter, Frei Tamás, Németh Miklós, de még a legendás Aranycsapat akkor még elő tagjai is tiszteletüket tették nálunk.

Miért minket válassz?

Avagy: Miért a Géniusz Könyváruházban vásárolj, illetve miért rendelj webáruházunkból?

Óriási könyv kínálat!

A Géniusz Könyváruházban nem igazán tudsz olyan könyvet mondani, amit ne találhatnál meg! Mesekönyvet keresel? Idegen nyelvű regényt olvasnál? Borzonganál kicsit a legújabb krimivel? Romantikára vágysz egy érzelmes könyv társaságában? Nyelvet tanulnál? Szükséged lenne az iskolai tankönyvekre? A Géniusz Könyváruházban megtalálod!

Szakértő csapat vár!

Kíváncsi vagy a legfrissebb könyv újdonságokra? Könyv ritkaság után kutatsz? Nem tudod milyen könyv passzolna hozzád, vagy épp ahhoz, akit megajándékoznál? Egy percig se izgulj! Több éve a könyv szakmában dolgozó csapatunk a segítségedre siet! Fordulj hozzánk bizalommal! Hiszünk benne, hogy minden könyv megtalálja a gazdáját!

Vásárolj bárhonnan, bármikor!

Nem tudsz benézni hozzánk a Géniusz Könyváruház miskolci vagy ózdi üzletébe? Ne aggódj! Webáruházunkból bárhonnan, 0-24-ben megrendelheted a kedvenc könyveidet! Fizethetsz bankkártyával is, rendelésedet pedig akár otthonodban, munkahelyeden, vagy a közel 3000 átvevőponton (és miskolci üzletünkben is) is gyorsan átveheted!

Találkozz velünk Ózdon is!

Mivel mindig is kiemelt szívügyünként tekintettünk az régiónkra, ezért szerettük volna máshová is elvinni a Géniusz-élményt! 2007-ben Ózdon is megnyitottuk könyvesboltunkat. Ez egy különleges kihívás volt, hiszen a nehézipar leépülése után sajnos az ország egyik legelmaradottabb területéről beszélünk, de úgy gondoltuk a kultúrát oda is minden erőnkkel el kell vinnünk.

Könyvesboltunk megnyitása mellett azóta is rendszeres író-olvasó találkozókat, dedikálásokat szervezünk és szervesen részt veszünk a helyi kulturális eseményeken is. Segítségünkkel az ország legsikeresebb írója: Leslie L. Lawrence már több alkalommal is ellátogatott Ózdra: 2007-ben az ő dedikálásával nyitott meg üzletünk, míg a 2019-ben az Ünnepi Könyvhét ózdi díszvendége volt.

Arcok a könyvek mögött

Ismerd meg a Géniusz Könyváruház alapító tulajdonosait, akik a mai napig folyamatosan azon dolgoznak, hogy hozzájuthass a legjobb könyvekhez!

Kondás Vilmos

A Géniusz Könyváruház alapítója és tulajdonosa

Kondás Vilmosné

A Géniusz Könyváruház alapítója és tulajdonosa

Nézd meg a Géniusz Könyváruházat!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0