Oldal kiválasztása

Napi

Ajánlat

Vajon ma melyik könyvet vásárolhatod meg -20% KEDVEZMÉNNYEL a miskolci Géniusz Könyváruházban?

Szeretnél többet tudni erről a könyvről?

A könyv ismertetője:

Az idilli Österlenben hétágra süt a nap. Ám amikor a nagy eseménynek számító vásáron holtan találnak egy hírhedt régiségkereskedőt, mindenkinek meghűl az ereiben a vér.

Hamarosan kiderül, hogy egy valószínűleg felbecsülhetetlen értékű műtárgynak is lába kélt. Peter Vinston felügyelő a szabadságát megszakítva azonnal akcióba lendül az ambiciózus helyi rendőrrel, Tove Espinggel az oldalán. Nem könnyíti meg a helyzetüket, hogy Gärsnäs kastélyában tévés forgatásra készülnek, és a környéken nyüzsögnek az érdeklődők. Minél több szálat göngyölít fel a furcsa páros, annál több kérdéssel találja szemben magát.

Az Österleni gyilkosságok című sorozat fordulatokban és humorban bővelkedő második kötetében a legnagyobb hőségben is háromrészes öltönyt viselő Vinston és a csetlő-botló, de felettébb éles eszű Esping újabb sötét bűntények nyomába ered.

További információk

Író

Anders de la Motte, Mans Nilsson

Kiadó

General Press Kiadó

Oldalszám

376

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789634528043

Annyira megtetszett, hogy meg is rendelnéd? Semmi akadálya!

Ne feledd: -20% KEDVEZMÉNNYEL csak a miskolci Géniusz Könyváruház üzletében (3530 Miskolc, Széchenyi u. 107.) tudod megvásárolni, csak az adott napon!*

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 4 pontot gyűjthetsz vele!

*A ‘Napi Ajánlat’ kedvezmény a miskolci Géniusz Könyváruházban (Miskolc, Széchenyi u. 107.) történő vásárláskor vehető igénybe, a megjelölt könyvre.
Más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható, az ajánlat a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0