Oldal kiválasztása

Már nagyon vártuk az ország legsikeresebb írójának legújabb kalandregényét! Végre újra elmerülhetünk Leslie L. Lawrence senkivel össze nem téveszthető, kalandos távol-keleti történetében!

Miről is szól Leslie L. Lawrence új könyve?

Leslie L. Lawrence keletkutató professzor és rovartudós a Himalájába utazik, hogy megkeresse a híres Átkok könyvét. Társaságában van Frankjoy felügyelő és Sullivan doktor, akik egy gyilkosság ügyében nyomoznak. Csurpu kolostorában, a “csend és nyugalom szigetén” azonban nem az fogadja őket, amit vártak: Lawrence professzornak például Sindzsével, az alvilág urával kell megosztania a celláját. A hatalmas szobor éjszakánként megelevenedik, sőt “fel is fegyverzi” hősünket. Vajon az alvilág ura is kedveli a 38-as Smith and Wessont? Vajon a nagy hatalmú isten segíti a kis csapatot, vagy valami más rejtőzik a háttérben? Lehet, hogy Sindzse egy titkot őriz, amelynek nem szabad illetéktelen kezekbe kerülnie? És ha mégsem a könyörtelen isten avatkozik bele az emberek dolgába, akkor ki, és mi a célja vele? Megkerül-e végre a titokzatos Átkok könyve?

Leslie L. Lawrence legújabb regénye a szerző lámakolostorokban szerzett élményei alapján született.

Ráadásul Leslie L. Lawrence-vel személyesen is találkozhatsz a miskolci Géniusz Könyváruházban! 2023. november 23-án (csütörtökön) 16:00-tól dedikálja legújabb könyvét nálunk, a miskolci Géniusz Könyváruházban (Miskolc, Széchenyi u. 107.) – Gyere! Sok szeretettel várunk!

 

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0