Oldal kiválasztása
15%

Változás amire mindig is vágytál

Szerző(k): Rob Dial

Eredeti ár: Original price was: 5990 Ft.Current price is: 5091 Ft.

A csúcsteljesítmény kulcsa most a te kezedben van! A Változás, amire mindig is vágytál forradalmasítja, ahogyan az életedhez és a céljaidhoz ...viszonyulsz. A hatalmas sikernek örvendő, világhírű coach, Rob Dial könyve úttörő eszközt ad a kezedbe ahhoz, hogy felszabadítsd a teljes potenciálodat. Az életedet merőben új szintre emelheted! Ismerd meg Rob Dial innovatív, 6 lépésből álló programját, amely feltárja a mindennapi apró cselekedeteinkben rejlő siker titkát. Akár azzal küzdesz, hogy folyton elterelődik a figyelmed, akár a kaotikus időbeosztásod nyomaszt, vagy csak keresed a módját, hogyan nyújthatnál kiváló teljesítményt valamiben, ez a 6 lépéses protokoll jelentheti az áttörést, amelyre eddig vártál. Amit a kötetben találsz: oIzgalmas, új módszereket, amellyel gyökeresen megváltoztathatod a céljaidhoz, a sikerhez és személyes motivációdhoz való hozzáállásodat.
oKiemelkedően sikeres emberek nagy erejű titkait, akik elsajátították a fókuszálás művészetét, úrrá lettek a halogatáson, és rendkívüli eredményeket értek el.
oAz idegtudomány és a pszichológia élvonalbeli kutatásait, amelyek feltárják a mentális összpontosítás és a motiváció mögött álló tudományt.
oEszközöket, amelyek képessé tesznek arra, hogy soha nem látott mértékben megértsd és irányítsd az elmédet. A Változás, amire mindig is vágytál kötelező olvasmány mindazok számára, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni önmagukból és minden helyzetből. Roppant praktikus, felbecsülhetetlen értékű útmutató, amelynek segítségével a lehető leggyorsabban eljuthatsz ahhoz az élethez, amelyre vágysz, függetlenül attól, hol tartasz most. Hagyd abba a halogatást, tanulj meg fókuszálni és fejleszd önmagad! Valódi, céltudatos cselekvéssel felvértezve minden vágyadat megvalósíthatod!

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 9635075966 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Rob Dial

Kiadó

Édesvíz Kiadó

Oldalszám

278

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2024

ISBN

9789635075966

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0