Oldal kiválasztása
15%

Útmutató szüléshez – 3. kiadás

Szerző(k): Ina May Gaskin

Eredeti ár: Original price was: 4499 Ft.Current price is: 3824 Ft.

Ina May Gaskin, a világ legismertebb hivatásos bábája a hetvenes évek elején alapította meg férjével és kétszázötven társá...val a modern bábaság bölcsőjének számító legendás, Tennessee állambeli Farmot. A ma is nagyrészt önellátó gazdálkodást folytató közösséget bábaközpontja tette világhírűvé, ahová ma már külföldről is érkeznek nők, hogy gyermeküket művi beavatkozás nélkül, támogató környezetben hozzák világra.
A könyv első részében az anyák által elmesélt szüléstörténeteket a szerző kommentárjai követik, amelyek laikusok és szakemberek számára is nélkülözhetetlen gyakorlati útmutatóvá és lebilincselő olvasmánnyá teszik a kötetet. Gaskin nézeteinek kiindulópontja az, hogy a nők testi és lelki képességei tökéletesen alkalmassá teszik őket a természetes szülésre, ezért támogatni kell őket abban, hogy e képességükkel tudatos módon éljenek. Józan, elfogultságmentes hangja, tudományos érvei hitelesítik az orvosi körökben is elismert szerzőt, ugyanúgy, ahogyan nagy felkészültsége mögött meghúzódó szakmai szerénysége is: mindig a szülő nőt tekinti a legfontosabbnak.
Könyvünket a legutóbbi, 2009-es megjelenéshez képest friss adatokkal, kiegészítésekkel bővítettük, a legújabb amerikai kiadás alapján.

Elfogyott

Cikkszám: 6155492730 Kategóriák: , , Címke:

További információk

További információk

Író

Ina May Gaskin

Kiadó

Jaffa

Oldalszám

312

Borítás

papírborítós

Kiadás éve

2015

ISBN

6155492730

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0