Oldal kiválasztása
15%

Útmutató, hogy ne egyedül halj meg

Szerző(k): Logan Ury

Eredeti ár: Original price was: 4999 Ft.Current price is: 4249 Ft.

Volt már, hogy feltetted magadnak a kérdést: “Hogy lehet, hogy rajtam kívül már mindenki másra rátalált a szerelem?” Nem vagy egyedü...l. Nem bukkannak fel csak úgy nagyszerű kapcsolatok az életünkben – olyan sorozatos döntések eredményei, mint hogy kikkel randizunk, hogyan lehet szakítani a nem jó partnerrel, és mikor kell kitartani a megfelelő mellett. De az agyunk gyakran hátráltat minket az igaz szerelem felé vezető úton.
Változtatnod kell a viselkedéseden, hogy eredményt érj el, Ury pedig megmutatja, hogyan küzdhetsz meg a problémák mögött álló rejtett erőkkel.
Ury a könyvében felhasználja a viselkedéstudomány, a saját kutatásai és valós történetek tanulságait. Így megtanulhatod, hogy mi tart vissza a randizásban, mi számít valóban egy hosszútávú kapcsolatban és mi nem; hogyan lehet kitalálni az online társkeresés útvesztőjéből; hogyan teheted a randikat valóban szórakoztatóvá, és hogy a “szikra” miért csupán egy mítosz – de így is megtalálhatod a szerelmet.
Ez a párkapcsolati útmutató tele van igazán hasznos feladatokkal, amelyek neked is segíthetnek megtalálni, felépíteni és megőrizni álmaid kapcsolatát.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 4 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 9634998198 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Logan Ury

Kiadó

Maxim Könyvkiadó

Oldalszám

368

Borítás

keménytáblás

Kiadás éve

2024

ISBN

9789634998198

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0