Oldal kiválasztása
15%

Újra meg újra

Szerző(k): Lynn Painter

Eredeti ár: Original price was: 4990 Ft.Current price is: 4241 Ft.

Emilie Hornby, a tizenhét éves gimnazista mottója: “A sors a balekoknak való. A szerelmet meg kell tervezni.” A tinilány ennek jegyében, szerelemtől ittasan, kicsinosítva ...indul iskolába az év legromantikusabb napján, február 14-én. Bár mindent előre lejátszott a fejében, és gondosan rögzített is a heti tervezőjében, Emilie élete legrosszabb Valentin-napját éli át. Egyik baj és csalódás jön a másik után, semmi sem úgy alakul, ahogyan megálmodta. Miután túljut az első sokkon, a nagymamájához menekül egy kis vigasztalásért, és ott hajtja álomra a fejét. Másnap reggel hatkor megszólal a telefonja ébresztője, és – ó, te jó ég! – újra Valentin-nap van. Az utána következő nap pedig…? Ismét egy rémes Valentin-nap!
Emilie egy olyan rémálomszerű időhurokban ragad, amelyből nem tud kiszabadulni, így aztán újra meg újra átéli az “első” Valentin-nap rémségeit.
Vajon meddig kell még szenvednie ebben a Valentin-napi purgatóriumban? Lynn Painter, a Mr. Téves szám, a Véletlenül Amy és a Jobb mint a filmeken sikerszerzője, ismét egy hihetetlenül vicces, magával ragadó romkommal ajándékozza meg a rajongóit.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 4 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Lynn Painter

Kiadó

Kossuth Kiadó

Oldalszám

352

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2024

ISBN

9789636362744

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0