Oldal kiválasztása
15%

Twisted Games – Bridget & Rhys

Szerző(k): Ana Huang

Eredeti ár:
Online ár: 4674 Ft

Rhys Larsen testőr, és szigorú szabályok szerint végzi a munkáját: 1) Mindenáron megvédi az ügyfeleit. 2) Nem vonódik bele a magánéletükbe. ...Soha. És soha még csak meg sem fordult a fejében, hogy megszegje ezeket a szabályokat… amíg nem találkozott vele…
A lány épp olyan makacs, mint ő, és a hűvös felszín alatt olyan tűz ég benne, ami idővel felemészti a jól bevált szabályokat. Napról napra fokozatosan bontja le a férfi védőfalait, mígnem Rhys kénytelen szembenézni az igazsággal: arra esküdött fel, hogy megvédi a lányt, de igazából nem akar mást, mint megragadni, és… Bridget von Ascheberggel hercegnő szabad életről és szerelemről álmodik. Amikor viszont a bátyja lemond a trónról, rá kell döbbennie, hogy nemsokára királynő lesz, és egy szeretet nélküli, de politikailag előnyös házasság vár rá. Pedig ő soha nem akarta magának a trónt.
És ahogy új szerepkörében az intrikák és árulások között igyekszik lavírozni, még a benne tomboló vágyat is el kell rejtenie: hiszen a teste és a lelke egy olyan férfit kíván, akit nem kaphat meg. Az ő váratlan és tiltott szerelemük romba döntheti az egész királyságot… és mindkettőjük számára katasztrofális következményeket rejteget.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Buying for a loved one?
gift_pack_img
Cikkszám: 9634996866 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Ana Huang

Kiadó

Maxim Könyvkiadó

Oldalszám

480

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789634996866

Töltsd le könyvjelzőnket!

Könyvjelző letöltése/megtekintése

A Géniusz Könyváruház segít, hogy élmény legyen az olvasás! (A könyvjelző mérete: 210x55 mm)

>
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0