Oldal kiválasztása
15%

Tisztítsd meg az energiáidat

Szerző(k): George Lizos

Eredeti ár: Original price was: 5990 Ft.Current price is: 5091 Ft.

Védd meg magad a mérgező emberek és rezgések negatív hatásaitól az energetikai védelem 7 lépésével! Gyakorlatias, bevált spirituális eszkö...ztár az energiád offline és online tisztítására és levédésére.
Ha te is oly sokszor, öntudatlanul átveszed mások gondjait, a sajátodévá teszed a fájdalmukat, és könnyen kimerülsz; ha empata vagy fényharcos vagy, és szüntelenül másokon segítesz, de mindeközben az ellenőrzésed alatt szeretnéd tartani az energiádat; vagy ha egyszerűen úgy érzed, nincs kellően strukturált rendszer a kezedben a negatív energiák kezelésére: George Lizos könyvében minden eszközt megtalálsz, hogy megóvd a fényed, és megvédd magad a káros, külső energetikai támadásoktól.Az energetikai védelem az energetikai hitelességünk megélésének a művészete. Az energetikai interakcióink kezelését jelenti, hogy a minket körülvevő világgal a külső energiaforrásokra adott reakciók helyett az életcélunkkal és a hitelességünkkel összhangban gondolkodhassunk, érezhessünk és viselkedhessünk.Az energetikai védelmed legerőteljesebb eszköze Te vagy. A Tisztítsd meg az energiád olyan kipróbált energetikai védelmi eszköztárral ajándékozza meg az Olvasót, melynek segítségével az energiamezejükben fellelhető energetikai kapcsolódásokat beazonosíthatják és megtisztíthatják, illetve elsajátíthatják azokat a védelmi technikákat, amelyek visszaverik és átalakítják az energetikai támadásokat, fokozva a természetes energetikai védelmi rendszerünk működését.
George Lizos spirituális tanító és intuitív gyógyító könyve közvetlen, praktikus, könnyen követhető és roppant átfogó írás a pszichikai és spirituális védelemről. Jól bevált, erőteljes energiatisztító és védő folyamatokkal felvértezett spirituális eszköztár ez, amit a szerző egy hét lépésből álló, gyakorlatias rendszerként mutat be az aura tisztítására és árnyékolására. Hívd be az elementálok erejét, erősítsd védelmi pajzsodat szivárványsugárral, tisztíts gyertyákkal és bájitalokkal, pajzsolj amulettekkel és talizmánokkal. Ennek a könyvnek köszönhetően lehetőséged lesz:
oBekapcsolni a belső látásodat az energetikai támadások felismerése érdekében
oMegtisztítani az aurádat a jóllétedet akadályozó, negatív energetikai kapcsolódásoktóloElsajátítani az energetikai védelem 7 lépését: a középpontba helyezkedést, a földelést, a kapcsolódást, az azonosítást, a tisztítást, az energetikai pajzsolást, és a munka elvégzésének mikéntjétoMegismerni több tucat védelmező rituálét és meditációs technikát
oElsajátítani forradalmi jellegű digitális tisztítási és árnyékolási technikákat az energiád online védelmére Férj hozzá a veled született benső fénymunkáshoz, hogy még élénkebben ragyoghass!

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 9635074709 Kategóriák: , , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Kiadó

Oldalszám

Borítás

Kiadás éve

ISBN

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0