Oldal kiválasztása
15%

Szakítás után – NAPLÓ

Szerző(k): Lindsey Dortch Brock

Eredeti ár:
Online ár: 4666 Ft

Ez az ösztönző gyakorlatokat tartalmazó vezetett napló segít eligazodni a szakítás utáni érzelmek sokaságában, hogy önmagad mélyebb megismerésével új ...irányt vegyen az életed! Függetlenül attól, hogy melyik oldalon állsz, egy szakítás emberpróbáló lehet. Egy összetört szív mélységes bánatot és reménytelenséget hordozhat magában. Amikor képtelen vagy eligazodni az érzéseidben, a csend pillanatai elviselhetetlenné válnak, amikor átveszi az irányítást az önsajnálat és a bánat, és elképzelni sem tudod, miként boldogulsz majd egyedül, tudd, hogy van megoldás! Itt az idő, hogy új megküzdési stratégiákkal vértezd fel magad, hogy szembenézz a múltbeli kapcsolataiddal, mintáiddal és önmagaddal. Egy kis inspirációval és önvizsgálattal képes leszel meggyógyulni, és önmagad legjobb változatává válni! Lindsey Dortch Brock együttérző, interaktív vezetett naplójának köszönhetően több kegyelemmel, tudással és reménnyel vészelheted át a szakítást. Ez a napló az érzelmeink, választásaink és viselkedésünk aktív, kritikusan reflektív tudatosítására ösztönöz. Széleskörűen alkalmazható, végtelenül hasznos, bátorítást és reményt nyújt a magabiztos újrakezdéshez! Szakítási útmutató mindenkinek:
Ez a napló mindenkinek szól, aki szakításon megy át, függetlenül a hátterétől vagy a kapcsolata típusától. Sőt, az életben felmerülő egyéb problémák esetén is jól alkalmazható gyakorlatokat tartalmaz. Tippek és gyakorlatok:
Fedezz fel 150 tippet, ösztönző gyakorlatot, vizualizációs technikát, idézetet és történetet, amelyek segítenek a gyógyulási út kulcsfontosságú pontjainak kezelésében, az érzelmek egészséges feldolgozásának megismerésében. Lépésről lépésre szerkezet:
Kövesd az útmutatót a fejlődésed minden egyes lépésénél, az érzések feldolgozásától egészen a reményteli újrakezdésig. A naplóban található vizualizációs technikákkal és reflektív, ösztönző gyakorlatokkal közelebb kerülhetsz önmagadhoz. Légy Te a legfontosabb! Helyezd magad előtérbe, dolgozd fel a szakítást, és építs egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb kapcsolatot önmagaddal és a körülötted élőkkel!

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Buying for a loved one?
gift_pack_img

További információk

További információk

Író

Kiadó

Oldalszám

Borítás

Kiadás éve

ISBN

Töltsd le könyvjelzőnket!

Könyvjelző letöltése/megtekintése

A Géniusz Könyváruház segít, hogy élmény legyen az olvasás! (A könyvjelző mérete: 210x55 mm)

>
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0