Oldal kiválasztása
15%

Susannah dala – A Setét torony 6. – új kiadás

Szerző(k): Stephen King

Eredeti ár: Original price was: 5999 Ft.Current price is: 5099 Ft.

A Setét Torony-sorozatban – melynek hatodik kötetét tartja kezében az olvasó – a horror koronázatlan királya a fantasy birodalmába kalandozik. Egy mitikus, történelem ...előtti – vagy utáni – varázsvilágba, amely idegensége ellenére is ismerős a mesék és mítoszok mellett talán leginkább a nagy amerikai westernekből. A regényfolyam egyes darabjai önállóan is megállják a helyüket, de együtt alkotnak kerek egészet, hoznak létre egy olyan teljes világot, amelyet sokan A Gyűrűk Urá-éhoz hasonlítanak.
Roland és harcostársai segítségével Calla Byn Sturgis lakosai elsöprő győzelmet arattak a Farkasok felett. Ám örömükre árnyék vetül: az ünneplés forgatagában Susannah eltűnt az Ajtó Barlangja irányában. Eddie kétségbeesése határtalan, hisz feleségénél minden percben megindulhat a szülés.
A ka-tet nem tétlenkedik – az asszony után erednek. Callahan atya és Jake 1999 New Yorkjába jut, ahová Susannah is került. Az asszony hasadt személyiségében most Mia vette át a vezér szerepét, mindenáron magának akarja a születendő gyermeket. Vitáik során kiderül, ki az erőszakban fogant gyermek valódi apja, és Susannah-t letaglózza a felismerés… Eközben Roland és Eddie 1977-ben, Maine államban bolyong, véres küzdelembe bonyolódva régi ellenségeikkel. Útjuk során összefutnak “teremtőjükkel”, egy Stephen King nevű íróval is… A Setét Torony, minden világok pillére pedig egyre jobban inog…

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 9635048335 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Stephen King

Kiadó

Európa Kiadó

Oldalszám

458

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2024

ISBN

9789635048335

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0