Oldal kiválasztása
15%

A Kincses-sziget


Eredeti ár: Original price was: 2490 Ft.Current price is: 2116 Ft.

Robert Louis Stevensonnak több klasszikust is köszönhetnek az irodalomkedvelők, A kincses sziget talán a legismertebb és egyben legnépszerűbb műve, amely számtalan ...további alkotást inspirált, és megkerülhetetlen etalonként gyakorlatilag megteremtette a kalózokról alkotott romantikus kép ma is érvényes alapjait.
Az izgalmas fordulatokban gazdag regény egy fiatal fiú, Jim Hawkins hajmeresztő kalandjait meséli el, aki egy drámai körülmények között megtalált térkép nyomán egy kincseket rejtő sziget igézetében társaival együtt hajóra száll. A kincsről azonban a kalózok is tudomást szereznek, akik ráadásul titokban a hajó legénysége közé is beépülnek, és John Silver kalózkapitány vezetésével lázadásra készülnek. Hamarosan már nemcsak a kincskeresés, de a puszta életben maradás lesz a tét a Hispaniola utasai számára…
“Ha matrózmesék és dalok, vihar, kaland, kalózhadak, ha kitett matrózok, hajók, szigetek, kincs a föld alatt” megragadják a lelket és a képzeletet, akkor hát rajta: tengerre – és olvasásra – fel!

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 2 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Kiadó

Lazi

Oldalszám

234

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2019

ISBN

9789632674513

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0