Oldal kiválasztása

Akciós!

28%

Riverdale – A pomponlány halála

Szerző(k): Micol Ostow

Eredeti ár: Original price was: 4499 Ft.Current price is: 3199 Ft.

Betty és Veronica pompontáborba indul, míg Archie és Jughead pókerpartira készülnek a haverokkal – senki sem gondolná, hogy egy ilyen hétvége halálos kimenetelű ...véget ér… Betty, Veronica, Cheryl és a pomponcsapat tagjai hétvégi edzőtáborba készülnek egy vidéki kempingben. Archie és Jughead pedig pókerpartit rendez a többi fiúval a La Bonne Nuit-ben. Csakhogy a Riverdale-ben tomboló vihar áramszünetet okoz, a kocsma teljesen lezárul, és mire az áram visszajön, az összes feltett pénz eltűnik. A tolvaj pedig ott van közöttük, de vajon ki az?
Néhány órányira a lányok, megérkezve a csapatépítő edzőtáborba, két másik versengő csapatot is ott találnak. A Stonewall Magániskolások csapata ráadásul azzal vádolja a greendale-i lányokat, hogy miattuk tűnt el két éve az egyik csapattársuk.
Betty és Veronica vállalkoznak az igazság kiderítésére, miután több furcsaság is történik. És amikor egyik társuk majdnem belefullad a tábori tóba, Betty és Veronica nem tehet mást, meg kell próbálniuk megtalálni a tettest, mielőtt még nagyobb baj érné őket.
Ez a Riverdale-regény olyan jeleneteket tartalmaz, melyeket a sorozatban nem láthattál!

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 3 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Micol Ostow

Kiadó

Maxim Könyvkiadó

Oldalszám

304

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789634996101

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0