Oldal kiválasztása
15%

Receptek hogy sokáig élj – 100+ egészségmegőrző és betegség-visszafordító recept a mindennapokra

Szerző(k): Dr. Michael Greger, MD, Gene Stone

Eredeti ár: Original price was: 6290 Ft.Current price is: 5346 Ft.

ÉTELEK, AMELYEK ÉVEKKEL HOSSZABBÍTHATJÁK MEG AZ ÉLETED
A világsikerű Hogy ne halj meg című könyv óta ismerjük Dr. Michael Greger tudományosan megalapozott é...trendjét, mellyel megakadályozhatók és visszafordíthatók az idő előtti halált okozó betegségek.
A korai elhalálozás tizenöt vezető okaként ismert betegségek – például a szívbetegség, a rák, a cukorbetegség, a Parkinson-kór, a magas vérnyomás és egyebek – évente több millió ember életét követelik. Dr. Greger tudományos bizonyítékokkal alátámasztott tanácsait követve megtudhatod, mely ételek fogyasztása javasolt, és milyen életmódbeli változtatásokkal segítheted elő a betegségek megelőzését, illetve az ellenük folytatott harcot, hogy tovább élhess.
Ebben a gyógyító recepteket tartalmazó gyűjteményben Dr. Greger az általa javasolt étrendhez könnyen elkészíthető, növényi alapú fogások receptjeit mutatja be. Ismerd meg a professzor tanácsai alapján azokat az alapanyagokat, amikkel szó szerint évekkel meghosszabbíthatod az életed!
Az alapanyagok azonban önmagukban nem elegendők ahhoz, hogy élvezetes, finom ételek kerüljenek az asztalunkra! Dr. Greger fogásai nemcsak tudományosan vannak összeállítva, de ínycsiklandozóan finomak és teljes értékűek is egyben. A Receptek, hogy sokáig élj elengedhetetlen ahhoz, hogy a legfontosabb helyen, a konyhádban alapozhasd meg saját és szeretteid mindennapi egészségét.
MICHAEL GREGER orvos, író és számos témában nemzetközileg elismert közegészségügyi előadó. Ő a Hogy ne halj meg című nemzetközileg elismert sikerkönyv szerzője és a NutritionFacts.org vezetője; ez az első olyan tudományosan megalapozott, nem kereskedelmi célú weboldal, mely mindennap ingyenes videókban és cikkekben mutatja be a táplálkozástudomány legfrissebb felfedezéseit.
GENE STONE számos növényi táplálkozással és állatvédelemmel foglalkozó könyvet írt már, és e könyv társ szerzője is egyben.
ROBIN ROBERTSON több mint 20 szakácskönyv szerzője, aki évek óta foglalkozik egészséges receptek fejlesztésével. Mielőtt az egészséges életről szóló könyveinek szentelte életét, elismert szakács és tanár volt.

Elfogyott

További információk

További információk

Író

Dr. Michael Greger, MD, Gene Stone

Kiadó

Édesvíz

Oldalszám

251

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2018

ISBN

9789635298778

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0