Oldal kiválasztása
15%

Puszta kézzel – Fury – Az önéletrajz

Szerző(k): Tyson Fury

Eredeti ár: Original price was: 5490 Ft.Current price is: 4666 Ft.

Apa. Férj. Testvér. Harcos. Showman.
A könyörtelen őszinteséggel elmesélt Puszta kézzel egy sportikon lenyűgöző önéletrajza, melyben a veretlen nehé...zsúlyú bajnok, a “Cigánykirály” Tyson Fury visszatekint karrierjére, és elmondja, hogyan jutott fel a csúcsra, hogyan ismerkedett meg Parisszel, aki később imádott felesége és hat gyönyörű gyermekének anyja lett. Elbeszéli, milyen fontos szerepet játszott karrierjében neveltetése és a családja.
Tanúi lehetünk a Cigánykirály bukásának és újbóli felemelkedésének, annak, hogy élete legnehezebb időszakában az öngyilkosság gondolata is megkísértette.
A sportikon őszintén beszél arról, milyen kemény küzdelem árán tudott felülkerekedni mentális betegségén, és hogyan segítette ebben a harcban a családja és a hite. Egyetlen célja az volt, hogy bebizonyítsa, még mindig ő a világ legjobb nehézsúlyú bokszolója.
Minden nehézség ellenére Tyson talpra állt, hogy végül elérkezzen pályafutásának egyik legnagyszerűbb pillanata, a Dillian Whyte elleni kiütéses győzelem a Wembley Stadionban, új rekordot jelentő 94 ezer néző előtt.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 6156490919 Kategóriák: , Címkék: , ,

További információk

További információk

Író

Tyson Fury

Kiadó

Trubadúr Könyvek Kiadó

Oldalszám

320

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2024

ISBN

9786156490919

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0