Oldal kiválasztása
15%

Pozitív pszichológia

Szerző(k): Dan Tomasulo PhD

Eredeti ár: Original price was: 5690 Ft.Current price is: 4836 Ft.

Engedd szabadjára a pozitivitás erejét, hogy megszabadulj a szorongástól és kiteljesedj! Aki szorong, könnyen a negatív dolgokon való rágódás, az ...aggodalom és az elkerülés ördögi körében találhatja magát – és végül lemarad mindarról, amit az élet kínál neki. De mi lenne, ha megváltoztathatnánk a nézőpontunkat, ha átalakítanánk a stressz okozta negativitáshoz fűződő kapcsolatunkat? Mi történne, ha megtanulnánk rugalmasabban reagálni a váratlan helyzetekre és mindvégig hinnénk abban, hogy valami jó fog történni? A Pozitív pszichológia, jól használható gyakorlataival hozzáférést biztosít ahhoz a négy pszichológiai erőforráshoz, amelyek segítségével jóllétünk előmozdítható pozitív irányba:
Remény * Öntudatosság * Reziliencia * Optimizmus Dan Tomasulo, PhD pszichológus, a kognitív viselkedésterápia (KVT) és a pozitív pszichológia bizonyítottan működő, világos és könnyen érthető módszereiből merítve segít azon készségeink kialakításában, amelyek érzékelésünk szabályozásában nyújthatnak segítséget, amelyekkel száműzhetjük a negatív gondolkodást, és csökkenthetjük a stresszt, növelhetjük a magabiztosságunkat, illetve azonnali nyugalomra és tartós boldogságra találhatunk. Könyvéből konkrét módszereket tanulhatunk a remény, az öntudatosság, a reziliencia és az optimizmus fokozásához. E felemelő útmutató segítségével megtanulhatjuk, hogyan oszabaduljunk meg a szorongástól és a stressztőlofokozzuk a pozitív gondolatokat, mélyítsük el az örömöt, és ébresszük fel az inspirációtonöveljük a motivációnkat és a kitartásunkat
oszabaduljunk meg az önkorlátozó gondolatoktól és meggyőződésektőloépítsünk szilárd támogatói közösséget és lépjünk kapcsolatba társainkkal Ismerd meg a pozitív pszichológia leghasznosabb és valóban működő elméleteit a gyakorlatban, és aktiváld az erősségeidet és a pozitív érzelmeidet!

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 9635075461 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Dan Tomasulo PhD

Kiadó

Édesvíz Kiadó

Oldalszám

222

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789635075461

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0