Oldal kiválasztása
15%

Pozitív gondolkodás napló

Szerző(k): Kristen Butler

Eredeti ár:
Online ár: 4921 Ft

ALAPOZD MEG A JÓ HANGULATOT 3 PERC, VAGY AKÁR MÉG RÖVIDEBB IDŐ ALATT! A Pozitív gondolkodás napló egy 60 napos motivációs napló, melyben nemcsak a ...napi hangulatodat tudod követni, de felfedezheted segítségével hogyan használhatod a pozitivitás erejét, hogyan edzheted az elmédet, és hogyan terelheted jobb irányba az életedet. Mindössze 3-3 percet kell rászánnod reggel és este, hogy gondolkodásmódodat, egészségedet és céljaidat tekintve a helyes útra kerülj.
Digitális eszközeink használatával olyan sok időt töltünk, hogy fontos lenne feleleveníteni egy korábbi szokást: írjuk le naponta papírra is gondolatainkat, érzéseinket, céljainkat és győzelmeinket. A Pozitív gondolkodás napló a mentális egészségedet erősíti minden egyes nap amikor használod.
Élvezd az érzést, hogy a napot pozitívan indítod és pozitívan zárod! Kristen Butler, a pozitivitást erősítő napló szerzője megosztja veled azokat az eszközöket és gondolkodási stratégiákat, amelyek segítettek neki abban, hogy egy depressziós, összetört emberből boldog, életerős emberré váljon, és kiteljesedjen. Ez a könyv azoknak készült, akik úgy érzik, megrekedtek, és azoknak, akik pozitívabban szeretnének élni. Azonnal látni fogod, hogy apró dolgokkal könnyen meg lehet változtatni az életedet, ha kitartó és következetes vagy. NAPLÓD A KÖVETKEZŐ 5 FŐ TERÜLETEN SEGÍT TÉGED: 1. Szokások
2. Gondolkodásmód
3. Egészség
4. Önbecsülés
5. Siker Ne hagyd, hogy a negativitás, a stressz, az önbizalomhiány, a halogatás és még sok más tényező a boldog élet útjába álljon! A boldogságod csak néhány új szokásnyira van tőled!

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Buying for a loved one?
gift_pack_img
Cikkszám: 9636300050 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Kristen Butler

Kiadó

Good Life Books

Oldalszám

215

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789636300050

Töltsd le könyvjelzőnket!

Könyvjelző letöltése/megtekintése

A Géniusz Könyváruház segít, hogy élmény legyen az olvasás! (A könyvjelző mérete: 210x55 mm)

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0