Oldal kiválasztása

Otthoni tartósítás erjesztéssel – természetesen!

Szerző(k): Cosima Bellersen Quirini

Eredeti ár: 2800 Ft

A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és há...zilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
különleges kenyerek, péksütemények
ecet és bor készítése házilag

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 3 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 6155178986 Kategóriák: ,

További információk

További információk

Író

Cosima Bellersen Quirini

Kiadó

Sziget

ISBN

9786155178986

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0