Oldal kiválasztása

Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény 8. – Német nyelv – Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció


Eredeti ár: 1890 Ft

A tesztgyűjtemény a tanév végén, általában májusban tartandó országos idegen nyelvi mérésre való felkészüléshez nyújt segí...tséget. Az általában csak kompetenciamérésként emlegetett központi nyelvi teszt elsősorban nem a nyelvtani ismereteket, hanem a nyelvi kifejezések alkalmazását ellenőrzi, azaz azt, hogy a nyelvtanulás folyamán hogyan fejlődött a tanulók szövegértése. Hogyan lehet erre a mérésre felkészülni?
Egyrészt érdemes felidézni, átismételni a legfontosabbakat: a tanult témaköröket, kommunikációs helyzeteket, nyelvtani szerkezeteket. Másrészt érdemes megismerkedni a
elrontanak válaszokat, csak azért, mert nem értették meg pontosan, mi a feladat vagy mire is vonatkozik a kérdés. Ehhez a rutinhoz bizony sok-sok tesztfeladatot meg kell oldani. Ebben a könyvben 10 teljes tesztet található. Mindegyik teszt két feladatsort tartalmaz: az egyik az olvasott, a másik a hallott szöveg értését méri. Mindkét feladatsor 3-3 darab feladatból áll. A feladatok megoldása a tesztek után, a mellékletben található. A hanganyagok pontos szövege letölthető a www.klett.hu weboldalról. Ezek segítségével a könyvet nemcsak az iskolai tanórákon, hanem otthon, önállóan is kiválóan lehet használni.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 2 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 6155824586 Kategória: Címke:

További információk

További információk

Kiadó

MRO

Oldalszám

80

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2018

ISBN

9786155824586

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0