Oldal kiválasztása
15%
Winslow fivérek sorozat

Őrjítő vágy – Winslow fivérek – Remington

Szerző(k): Max Monroe

Eredeti ár: Original price was: 5499 Ft.Current price is: 4674 Ft.

“Nem tudtam betelni vele!” – Ruth’s Romances “Ez a könyv egyszerűen SZUPER volt!” – Just Love Books Kaphat új esélyt egy múltbéli szerelem?
Tedd fel ...a kezed, ha előfordult már veled, hogy egyedülálló nőként egy áramszünet közepén beragadtál egy New York-i liftbe a volt középiskolai szerelmeddel – akit évek óta nem láttál -, miközben egy olyan gyermekkel voltál várandós, aki biológiailag nem is a tiéd. Közben el sem hiszed, mennyire jól néz ki ez a múltból felbukkant illető, ezért akaratlanul flörtölsz vele egy kicsit – annak ellenére, hogy az életed annyira őrülten bonyolult, hogy épp csak elboldogulsz, miközben azt érzed, simán lehet, hogy még mindig szerelmes vagy belé.
Senki? Egyedül vagyok ezzel?
Annak ellenére, hogy a “magas, sötét hajú és hihetetlenül jóképű” kifejezés megtestesítője, Remington Winslow élete nagy részében egyedülálló agglegényként élt. Ez már szinte közhelyes – egészen addig, amíg meg nem tudod, hogy egyszer régen faképnél hagyták az oltárnál. Tehát nem a kapcsolatok embere, a szerelemé pedig semmiképp. Én pedig csak próbálom túlélni az anyaság és az egyik legsikeresebb ingatlanügynökség vezetésének kusza hálóját. Tudom, minden rendbe jönne, ha a hormonjaim rájönnének, hogy már nem vagyok tinédzser. A város, ami sosem alszik. New Yorkba csalogat minket Max Monroe, a New York Times és a USA Today bestsellerszerző-párosa, ahol nincs olyan akadály, ami eltántoríthatná az igaz érzelmek kibontakozását. “Ezt a könyvet mindenképpen el kell olvasni!” – Harlequin Junkie “Szexuális feszültséggel teli és érzelmes.” – Anna Reads Here

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Max Monroe

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

448

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789635705726

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0