Oldal kiválasztása

Előrendelhető (Várható szállítás: Megjelenés után)

15%

Mixed Signals – Megkavarva

Szerző(k): B.K. Borison

Eredeti ár: Original price was: 5800 Ft.Current price is: 4930 Ft.

Mixed Signals – Megkavarva

Layla Dupree már lemondott a szerelemről. Kifogta az összes halat a tengerből, és egyik kiábrándí...tóbbnak bizonyult, mint a másik. Úgy tűnik, hiába övé a romantikus Lovelight Farm kellős közepén megbúvó pékség, ez sem segít a szerelmi életén. Csak egy olyan társra vágyik, akitől megremeg a térde, nem pedig olyasvalakire, aki lelép a vacsoráról, és otthagyja őt a számlával.
Még jó, hogy Caleb Alvarez tudja a tökéletes megoldást. Miután megmentette Laylát egy újabb balul sikerült randevútól, egy egyszerű ajánlatot tesz: kötöttségek nélküli randizás egy hónapig. Caleb mindent megtesz, hogy újra felébressze Layla férfiakba vetett hitét, miközben a lány értékelést ad Caleb romantikus teljesítményéről. Mindenki jól jár. A randizás összes előnye az érzelmek és a teljesíthetetlen elvárások okozta nyomás nélkül.
Egy tényezőt azonban nem vettek figyelembe. A levegő tűzforrón izzik köztük, és a késztetés, hogy kapcsolatukat a következő szintre emeljék, csábítóbb, mint Layla mokkás-karamellás brownie-ja. A nagy sikerű Lovelight Farm sorozat harmadik kötetében egy kisvárosi cukrász a jóképű seriffhelyettes segítségével megtanulja, hogyan várhat többet a hőn áhított szerelemtől.
Várható megjelenés: 2024.09.23.
Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Kiadó

Oldalszám

Borítás

Kiadás éve

ISBN

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0