Oldal kiválasztása
15%

Menopauza – A második tavasz  

Szerző(k): Davina McCall | Dr. Naomi Potter

Eredeti ár:
Online ár: 6366 Ft

Perimenopauza, menopauza és minden, amit tudni szeretnél róla, tabuk nélkül!Ez még korántsem a vég, ez egy izgalmas, új kezdet, amiben most sok ...hozzád hasonló nő lesz a segítségedre. A menopauza rendkívül nehéz időszak tud lenni a maga kellemetlenségeivel, és bár különböző mértékben, de idővel minden nőt érint, mégis nagyon sokan szégyenkezéssel, félelemmel, valamint – a megfelelő információk hiányában – szorongással, kételyekkel és mély hallgatással közelítenek hozzá. Miért nem beszél erről senki? Ki rendelkezik megfelelő információkkal? És hogyan juthatunk hozzá ezekhez? A menopauza körüli hallgatás – a kezdetéről, a tüneteiről, a kezelésekről, és hogy mit is jelent érzelmileg és testileg – évszázadok óta tart, és mélyen beleette magát a női tudatba. Beszéljünk végre nyíltan és őszintén a menopauzáról! Davina McCall menopauza-aktivista és Dr. Naomi Potter sodró lendületű, egyedi hangvételű mesterkurzusát tartod a kezedben, amely a tudomány feltárásával és magyarázatával megcáfolja az összes kártékony mítoszt a menopauzával kapcsolatban, és képessé teszi a nőket arra, hogy a lehető legtájékozottabb döntést hozzák meg az egészségükkel… és az életükkel kapcsolatban. “Vissza kell követelnünk a “változást”, és meg kell fordítanunk a kifejezést. A menopauza nem az öregedésről és a lelassulásról szól, hanem arról, hogy életünk következő szakaszába lépünk, amikor is önállósíthatjuk magunkat, és azokat a dolgokat tehetjük meg, amiket mi szeretnénk.” – Davina McCall A Menopauza több mint egy könyv, ez egy mozgalom. Egy felkelés. oNincs többé rémhírterjesztés: csak tényeken alapuló információk, közelkép a hormonpótló terápiáról.
oSemmi szégyenkezés: valódi nők igaz történetei a menopauzáról, színtiszta együttérzés és támogató közösség.
oŐszinte, egyenes, kendőzetlen tanácsok. Hüvelyszárazság? Nemi vágy teljes hiánya? Hajhullás? Súlygyarapodás? Mindenre van megoldás!
oEgy valódi mozgalom kezdete: együtt elérhetjük, hogy a menopauzáról minden otthonban, minden házorvosi rendelőben és minden munkahelyen beszéljenek! A te életed, a te tested, a te döntésed.
Válaszd a pozitív változást, és ébredezz, hiszen ez életed második tavasza!

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 6 pontot gyűjthetsz vele!
Buying for a loved one?
gift_pack_img
Cikkszám: 9635075379 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Davina McCall, Dr. Naomi Potter

Kiadó

Édesvíz Kiadó

Oldalszám

302

Borítás

puhatáblás

Kiadás éve

2023

ISBN

9789635075379

Töltsd le könyvjelzőnket!

Könyvjelző letöltése/megtekintése

A Géniusz Könyváruház segít, hogy élmény legyen az olvasás! (A könyvjelző mérete: 210x55 mm)

>
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0