Oldal kiválasztása

Második Világháború Infografikája

Szerző(k): Nicolas Aubin | Vincent Bernard | Nicolas Guillerat | Jean Lopez

Eredeti ár: 7500 Ft

A valóban páratlan, előzmények nélküli kötet a II. világháború kiváltó okait, lefolyását és következményeit az infografika ...eszközeivel foglalja össze lélegzetelállító szemléletességgel.
A világtörténelem legnagyobb katonai konfliktusáról mára hatalmas mannyiségű adat gyűlt össze a kutatások eredményeképpen. Ezt a hadtörténetírás hagyományos módszereivel szinte lehetetlen átfogni és az olvasóközönséghez eljuttani. Az infografika mint kommunikációs csatorna alkalmas arra, hogy a laikus olvasó is megértse az adatok jelentőségét, ugyanakkor megfelel a politika-, gazdaság-, társadalom- és hadtörténet legszigorúbb tudományos követelményeinek is.
Ez a feldolgozás elképesztő eredményt hozott: olyan összefüggésekre világít rá, amelyek eddig láthatatlanok voltak, vagy amelyeket csak széttagoltan elemeztek. A könyv több mint 50 részterületet fog át, a fegyvergyártástól a Barbarossa-hadműveletig, a csendes-óceáni hadszíntértől a koncentrációs táborok rendszeréig. Ily módon a kötet a teljesség igényével ad áttekintést a második világháborúról, ugyanakkor forrásértékű adattárat nyújt a további kutatásokhoz.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 8 pontot gyűjthetsz vele!
Buying for a loved one?
gift_pack_img
Cikkszám: 9630998024 Kategóriák: , ,

További információk

További információk

Író

Nicolas Aubin, Vincent Bernard, Nicolas Guillerat, Jean Lopez

Kiadó

Kossuth

ISBN

9789630998024

Töltsd le könyvjelzőnket!

Könyvjelző letöltése/megtekintése

A Géniusz Könyváruház segít, hogy élmény legyen az olvasás! (A könyvjelző mérete: 210x55 mm)

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0