Oldal kiválasztása
15%

Manga – Rajzolj úgy, mint a profik!

Szerző(k): Jazava Nao

Eredeti ár: Original price was: 5990 Ft.Current price is: 5091 Ft.

A Manga – Rajzolj úgy, mint a profik! segítségével lenyűgöző történeteken keresztül tanulhatod meg, hogyan készíthetsz autentikus mangakaraktereket, a tervezéstő...l a rajzoláson át a színezésig. A szórakoztató kalauz szerzője a közismert japán mangaművész és világszerte elismert oktató, Jazava Nao, a népszerű Wedding Peach sorozat illusztrátora. Tégy utazást a manga világába! Ismerd meg az alkotás összes fázisát az ötletgyűjtéstől a cselekmény kidolgozásán és a szereplők megtervezésén át a vázlatkészítésig és a színezésig, továbbá nyerj betekintést a manga lenyűgöző történetébe!
ARCOK ÉS ARCKIFEJEZÉSEK. Tanulj meg arcot rajzolni szemből, profilból, félprofilból és egyéb szögekből, készíts hajat, alkoss különböző életkorú szereplőket, autentikus mangaszemeket és eleven arckifejezéseket!
ALAKOK. Ismerd meg a test felépítését különböző szögekből, továbbá a különféle testalkatokat, testtartásokat és ruhákat!
HÁTTÉR. Merülj el a perspektivikus ábrázolás világában, ismerkedj meg az enyészpontokkal, a sebességvonalakkal, a különleges effektekkel, a szövegbuborékokkal és megannyi mással.
KOMPOZÍCIÓ. Ismerd meg a képes forgatókönyvek készítésének csínját-bínját, továbbá egyéb technikákat, melyek révén a történeted vonzó lehet az olvasó számára.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Jazava Nao

Kiadó

Gabo Kiadó

Oldalszám

144

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789635665396

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0