Oldal kiválasztása
15%

Loki 3 – Egy világuralomra törő isten naplója

Szerző(k): Louie Stowell

Eredeti ár: Original price was: 3690 Ft.Current price is: 3136 Ft.

A nagy sikerű Loki-sorozat folytatódik! Amikor Heimdall és Hyrrokkin magukra hagyják “gyerekeiket”, hogy elmehessenek nyaralni, Odin elküldi hozzájuk Baldurt – Thor féltestvérét -, hogy ...felügyelje őket. Baldur az az isten, akit azért teremtettek, hogy Lokit rossz fényben tüntesse fel.
Miközben Baldur és Thor közelebb kerülnek egymáshoz, Loki próbálkozásai, hogy elhitesse mindenkivel, hogy megjavult, egyre elkeseredettebbnek tűnnek. Miután a főgonosz szerepét kapja az iskolai darabban, elgondolkodik: van-e egyáltalán értelme jónak lenni, ha már mindenki olyan biztos abban, hogy ő nem tud változni.
Aztán egyszer csak talál egy elég… szokatlan gyűrűt a jelmezek és kellékek között. Egy gyűrűt, ami amellett, hogy gyanúsan hasonlít Andvari elátkozott gyűrűjére, még ígéreteket is tesz Lokinak, cserébe, ha ő megvalósítja a legmélyebb, legsötétebb vágyait… “Thor kapta a hős szerepét a darabban, míg nekem, Lokinak csak a főgonosz szerepe jutott! Ahhoz, hogy enyém legyen a figyelem, és bebizonyítsam, hogy JÓ vagyok, a következőket kell tennem:
1. Rossz színben kell feltüntetnem Thort
2. El kell hitetnem mindenkivel, hogy csodálatos vagyok
3. Meg kell találnom egy elátkozott gyűrűt, amitől majd az összes kívánságom valóra válik
Várj… hogy MI?” 9 éves kortól ajánljuk

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 3 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Louie Stowell

Kiadó

Manó Könyvek Kiadó

Oldalszám

288

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2024

ISBN

9789635844715

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0