Oldal kiválasztása
15%

Lehetek valaha elég jó? – A narcisztikus anyák lányainak gyógyulása

Szerző(k): Dr. Karyl McBride

Eredeti ár:
Online ár: 4674 Ft

Dr. Karyl McBride több mint húsz év családterápiás tapasztalattal a háta mögött írta meg a Lehetek valaha elég jó? című ...könyvét olyan nők számára, akik narcisztikus, önző, érzelmileg bántalmazó és mérgező anyák mellett nőttek fel. A narcisztikus anyák arra tanítják lányaikat, hogy a szeretet nem feltétlen: csak akkor érhető el, ha a gyerek eleget tesz az anya elvárásainak és kénye-kedvének. Ezek a lányok felnőttként nehezen birkóznak meg az érzelmi ürességgel, az alkalmatlanság, a csalódottság és a szomorúság érzésével. Kialakul bennük az elhagyatottságtól való állandó félelem, ami egészségtelen párkapcsolatokhoz, perfekcionizmushoz, kíméleten önkritikához vagy éppen önszabotázshoz és frusztrációhoz vezet. Az érintett nőkkel készített mélyinterjúk százai nyomán a szerző segít felismerni az érzelmi bántalmazás széles körben elterjedt hatásait, és abban nyújt szakavatott segítséget, hogyan lehet túllépni a bénító múlton, és a gyógyulni vágyók milyen módon vehetik át a hatalmat saját életük felett. A szerző lépésről lépésre felépített programja megtanít a következőkre:
– Hogyan ismerjük fel az anyai narcizmust és hatását az élet különböző területeire?
– Hogyan fedezzük fel a mérgező anyák kimondott és kimondatlan üzeneteit, amelyek túlzott teljesítményre vagy önszabotálásra kényszerítenek?
– Hogyan lehet személyre szabott tervet felépíteni a saját életünk irányítására, amely segít megőrizni az önazonosságot, meghúzni az egészséges határokat és végül megtöri a bántalmazás örökségét?

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Buying for a loved one?
gift_pack_img
Cikkszám: 9636090463 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Dr. Karyl McBride

Kiadó

Partvonal Kiadó

Oldalszám

272

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789636090463

Töltsd le könyvjelzőnket!

Könyvjelző letöltése/megtekintése

A Géniusz Könyváruház segít, hogy élmény legyen az olvasás! (A könyvjelző mérete: 210x55 mm)

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0