Oldal kiválasztása

L. A. Candy – Cukor és máz

Szerző(k): Lauren Conrad

Eredeti ár: 2999 Ft

Jane Robertset, az új valóságshow-sztárt nemrégiben árulta el az egyik legjobb barátnője, úgyhogy megtanult pár dolgot. Legfőképpen azt, hogy kikben bí...zhat. Hollywoodban pedig ez a lista igen rövid.
Habár a bulvársajtónak feltett szándéka feszültséget szitani közte és exbarátnője – egyben szereptársa – Madison Parker között, Jane kézbe akarja venni a sorsát. Első lépésként megfogadja, hogy nem pasizik – a pasikkal úgyis csak baj van. Ám amikor újra felbukkan gimnáziumi kedvese, Caleb, illetve Los Angeles-i kiszemeltje, Braden, s a fiúk édesebbek, mint valaha, Jane-nek nehezére esik betartani a fogadalmát.
Legjobb barátnőjének, Sclarlettnek csupán egyetlen srácon jár az esze: új barátján, Liamen. A lánynak, akinek a szerelem mindeddig üres fogalom volt, most lángra gyúlt a szíve. A gond az, hogy ha az ember egy népszerű valóságshow szereplője, a kamerák előtt más fiúkkal kell hetyegnie, Liam pedig nem szívesen tesz úgy, mintha köze se lenne Scarlett szerelmi életéhez.
Amikor aztán az események elszabadulnak, Jane sokkoló felfedezést tesz. Olyat, ami a többieket is rádöbbenti, hogy a valóság egészen más, mint amit addig hittek.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 3 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 9633738795 Kategóriák: ,

További információk

További információk

Író

Lauren Conrad

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó

ISBN

9789633738795

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0