Oldal kiválasztása
15%

Kreatív betűk – Egyedi, művészi szépírás és tipográfia – Illusztrált betűtipusok ötlettára

Szerző(k): Jaclyn Escalera, Gabri Joy Kirkendall

Eredeti ár:
Online ár: 3391 Ft

Ez a különleges kézikönyv a művészi betűformálás műhelytitkait tanítja meg az olvasónak. Ismerteti a gyönyörűen ...díszített, egyedi betűk és feliratok megalkotásának technikáit, és rengeteg hasznos ötlettel, feladattal segíti a kezdőket és haladókat egyaránt. Segítségével még az alkotásban nem túl gyakorlottak is kiélhetik kreativitásukat: megtanulhatják a tipográfiai alapokat, elmélyülhetnek a különféle stílusokban, és megismerhetik az eszközöket, amelyek segítségével képesek lesznek egyszerűen és könnyedén művészi betűket, számokat és szavakat alkotni.
A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt! A könyvben számtalan hasznos tanács segíti az egyedi ötletek megvalósítását a különféle felületektől a technikákon át a különleges eszközökig. A díszítéshez használhatjuk például az akvarelltechnikát, de filctollal, vésővel vagy fólia segítségével is formálhatunk különleges, egyedi betűket.
Mélyülj el a művészi kézírás izgalmas világában, és alakítsd ki saját stílusodat! Szeretteidnek, barátaidnak szánt ajándékaidat tedd különlegessé egyedi, kreatív betűkből alkotott feliratokkal, vagy egyszerűen díszítsd kedvenc tárgyaidat, a saját örömödre!

Elfogyott

Cikkszám: 9630990219 Kategóriák: , Címke:

További információk

További információk

Író

Jaclyn Escalera, Gabri Joy Kirkendall

Kiadó

Kossuth

Oldalszám

144

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2018

ISBN

9789630990219

Töltsd le könyvjelzőnket!

Könyvjelző letöltése/megtekintése

A Géniusz Könyváruház segít, hogy élmény legyen az olvasás! (A könyvjelző mérete: 210x55 mm)

>
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0