Oldal kiválasztása
15%

Jelenlét-Szabadítsd fel rejtett lehetőségeidet

Szerző(k): BAYS, BRANDON

Eredeti ár: Original price was: 2690 Ft.Current price is: 2286 Ft.

Ez a könyv azért született, hogy a szabadság valós, élő élményével ajándékozzon meg, … a végtelen fenséges megtapasztalását ...kínálja neked. Meghívás arra, hogy elengedd magad, s csendben megnyugodva, mélyen megnyílj a jelenlét előtt, amelynek nincs szüksége szóbeli kifejezésre – itt található, a szavak között. Ebben a könyvben megtalálod, hogyan nyithatsz természetesen és könnyedén e tökéletes jelenlétre; eszközöket kapsz, hogy eltakaríthasd a megtapasztalás útjában álló esetleges akadályokat, s mindezt nagyon is valóságos, gyakorlati és könnyen megvalósítható módon. Az egyes tanításokat vezetett meditáció, belső szemlélődés, gyakorlat vagy elmélkedés követi, amelynek célja, hogy segítsen még jobban megnyílnod.
Minden egyes megtanult eszköz tovább dolgozik majd benned a nap további részében, s így még jobban elmélyül benned a béke, és jobban érzed majd a kapcsolatot önmagaddal és a környezetedben élőkkel. Ez a könyv utazás önmagadba – a határtalan szabadságba, hiszen ez az igazi valód.
Őszintén kívánom, hogy beleszeress ebbe a jelenlétbe, és a kegyelem csodálatos ölelése csak még mélyebbre csábítson. – Brandon Bays

Elfogyott

Cikkszám: 9635294473 Kategória: Címke:

További információk

További információk

Író

BAYS, BRANDON

Kiadó

Édesvíz

Oldalszám

241

Borítás

papírborítós

ISBN

9635294473

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0