Oldal kiválasztása
15%

Ír farkas – Smaragd sziget 1.

Szerző(k): Anne L. Green

Eredeti ár: Original price was: 6499 Ft.Current price is: 5524 Ft.

“Nem tehetek róla, imádom!” – Lizzyke olvasó kuckója
Eric McGregornak a cellájában ülve már egy csepp hite sem maradt. A maffia fenekestől felforgatta ...nyugodtnak hitt életét. Csapdába csalták. Egy olyan gyógyszert kellett engedélyeznie, amely veszélyes emberek kezébe kerülve gyilkos fegyverré válhat. Eric utolsó leheletéig ellenállt a nyomásnak, ám a sötétség végül lépésről lépésre beszivárgott a lelkébe, áttörve a biztonságot nyújtó falakat, mígnem végleg elnyelte őt.
A remény váratlan vendégként érkezik a börtönbe, elszánt tekintettel, divatos tűsarkúban. Nicole-nak hívják, és ügyvéd. Látszólag önzetlen segítséget kínál, de a férfi kételyeit nem képes eloszlatni. Vajon a nőt valóban tiszta szándék vezérli, vagy ő is csak egy újabb árny, aki még lejjebb taszítja majd a mélybe? Bármi is legyen az igazság, McGregornak nem maradt más választása, mint elfogadni az ajánlatot, amely a szabadságot jelentheti számára.
A Smaragd sziget-sorozat Írország festői tájaira kalauzol, és Anne L. Green ezúttal nemcsak a szereplői, de az olvasói világát is kiforgatja a négy sarkából. Titkok, izgalmak és feszültség rejtőzik minden oldalon.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 6 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Anne L. Green

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

352

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2024

ISBN

9789635708598

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0