Oldal kiválasztása

Akciós!

28%

I let you go – Az igazság pillanata

Szerző(k): Clare Mackintosh

Eredeti ár: Original price was: 3499 Ft.Current price is: 2499 Ft.

Egy tragikus baleset. Minden olyan gyorsan történt. Senki sem láthatta előre, még ő sem. Vagy mégis? Jenna Gray élete egyetlen pillanat alatt változott ré...málommá. Utolsó reménye a továbblépésre az, ha mindent maga mögött hagy, és új életet kezd. Kétségbeesetten vágyakozva a menekülésre, Jenna egy elhagyatott kis házikóba költözik a walesi tengerparton, ám félelmei, gyásza, valamint emlékei arról a szörnyű novemberi éjszakáról, ami örökre megváltoztatta az életét, nem hagyják nyugodni. Ray Stevens felügyelőnek kell igazságot szolgáltatnia Jennának, aki minden szülő rémálmát éli át. Elszántsága az ügy megoldása érdekében átlép egy határt, amikor már nemcsak a szakmai, hanem a magánélete is összefonódik a nyomozással. Amint Ray és csapata megpróbálja felderíteni az igazságot, Jenna lassan észreveszi a lehetőséget egy boldogabb jövőre. Ám múltja nem hagyja nyugodni, és ez elsöprő következményekkel jár. Ajánlók: „Ez az írás megkapó, az elbeszélés pedig addiktív. Izgalom izgalmat követ, fenyegető hangulat és félelem uralkodik, a vég pedig nagyot szól. Ez egy olyan könyv, amit nem fogok elfelejteni egy jó darabig.”
Amazon „Komplikált történetvezetés és lenyűgöző karakterek teszik a könyvet az egyik legjobb lélektani thrillerré.”
Goodreads „Viharos pszichológiai thriller, amelyben megvan minden: lélegzetelállító fordulatok, remek tempó és tökéletes jellemábrázolás. Ez a könyv szívszorító és letaglózó. Micsoda bemutatkozás Clare Mackintoshtól!”
Library Journal „Egy újabb bombasiker azok számára, akik szerették A lány a vonaton című könyvet. Elképesztően intenzív, izgalmas regény, ami megfog, és soha, de soha nem enged el.”
Daily Mail „Magával ragadó, nagyon hiteles és mélyen felkavaró. Rendkívüli és hihetetlenül okos alkotás. Clare Mackintosh megindítóan, döbbenetes fordulatokkal ír a gyászról, a bűntudatról és a félelemről.”
Kirkus Reviews

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 2 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Clare Mackintosh

Kiadó

MX-988

Oldalszám

367

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0