Oldal kiválasztása
15%

Hömpölygő sír – Cormoran Strike-regény

Szerző(k): Robert Galbraith

Eredeti ár: Original price was: 8990 Ft.Current price is: 7641 Ft.

Egy aggódó apa keresi fel Cormoran Strike magánnyomozót: a fia, Will, belépett egy vallási szektába, amely vidéken, Norfolkban tart fenn jól kié...pített központot.
Az Egyetemes Humanitárius Egyház ránézésre egy jobb világért munkálkodó, békés szervezet. Strike nyomozása azonban baljós részleteket, megmagyarázhatatlan haláleseteket tár fel a felszín alatt.
Hogy Willt kimenthessék, Strike nyomozótársa, Robin Ellacott beépül a szektába, Norfolkba utazik, hogy beférkőzhessen az egyház központjába. Csakhogy nem tud felkészülni minden veszélyre, amely ott leselkedik rá, és azt sem tudja felmérni, milyen árat fizet majd ezért…
A hömpölygő sír letehetetlen regény, a sorozat nagyívű, felejthetetlen hetedik kötete, amelyben Strike és Robin története is halad tovább előre. “Robert Galbraith
J.K. Rowling, a Harry Potter-sorozat és az Átmeneti üresedés szerzőjének írói álneve. A hat előző Strike-regény, a Kakukkszó, a Selyemhernyó, a Gonosz pálya, a Halálos fehér, a Zavaros vér és a Koromfekete szív mind az angol és a nemzetközi eladási listák első helyéig jutottak, és a Brontë Film and Televison meg is filmesítette őket.”

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 8 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Robert Galbraith

Kiadó

Gabo Kiadó

Oldalszám

1088

Borítás

keménytáblás

Kiadás éve

2023

ISBN

9789635665792

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0