Oldal kiválasztása
15%

Ház a narancsligetek között

Szerző(k): Sheila O Flanagan

Eredeti ár: Original price was: 5499 Ft.Current price is: 4674 Ft.

Juno Ryan úgy érzi, végre révbe ért az élete. Elismert radiográfus, és a dolgok nem is alakulhatnának jobban szerelmével, Braddel. Ám amikor a férfi ...egy szörnyű katasztrófa áldozata lesz, Juno világa összeomlik. Szerelme elvesztése már önmagában óriási tragédia, ráadásul a fiatal nőnek a hírekből kell megtudnia, hogy Brad egész végig hazudott neki.
A megrendült, munkájában egyre többet hibázó Juno Spanyolországba menekül, ahol az elbűvölő Villa Naranjában próbálja összeszedni magát. A csodálatos épület, a kék ég és a gyümölcsökkel teli narancsligetek – no és Pep, a jóképű fiatal borász – igazi gyógyírt jelentenek Juno sebzett szívének, de a valódi gyógyulást neki is akarnia kell.
Azonban épp akkor, amikor már késznek érzi magát élete folytatására, újabb sokkoló esemény történik. Képes lesz valaha is maga mögött hagyni a múltat, és újra bízni önmagában? Sheila O’Flanagan világszerte nagy sikert aratott romantikus regénye a lélek gyógyulásáról és az újrakezdésről mesél a gyönyörű spanyol táj díszletei között.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 9635825509 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Sheila O Flanagan

Kiadó

Alexandra Kiadó

Oldalszám

480

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789635825509

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0