Oldal kiválasztása
15%

Gyönyörű tévedés – Beautiful-sorozat 1. rész – puha

Szerző(k): Jamie McGuire

Eredeti ár: Original price was: 2999 Ft.Current price is: 2549 Ft.

A függetlenségét szenvedélyesen védelmező Camille Camlin, becenevén Cami boldogan hagyta a háta mögött a gyermekkorát, mielőtt az véget é...rt volna. Dolgozik, amióta megszerezte a jogosítványt, és a főiskola első éve óta albérletben lakik. Most a Red Doorban pultos, és a munkán meg főiskolai óráin kívül nincs másra ideje. Trenton Maddox az Eastern Állami Egyetem koronázatlan királya volt, aki már középiskolásként egyetemista lányokkal járt. A barátai irigyelték, a nők be akarták törni, de miután egy tragikus baleset fenekestől felforgatta az életét, Trenton otthagyta az egyetemet, hogy megbirkózzon iszonyatos lelkifurdalásával.
Tizennyolc hónappal később Trenton otthon lakik özvegy édesapjával és egy helyi tetováló szalonban vállal munkát, hogy fizetni tudja a számlákat. Amikor már azt hiszi, hogy az élet visszazökkent a megszokott kerékvágásba, a szeme megakad a Red Doorban egyedül üldögélő Camin.
A lány hisz abban, hogy sikerül szigorúan plátói szinten tartania a Trentonhoz fűződő friss barátságát. De amikor egy Maddox fiú szerelmes lesz, az örökre szól – még akkor is, ha esetleg Cami miatt hullik szét a már így is szétforgácsolódott családja.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 3 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Jamie McGuire

Kiadó

MX-906

Oldalszám

368

Borítás

papírborítós

Kiadás éve

2015

ISBN

9632616155

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0