Oldal kiválasztása
15%

Guinness World Records 2024

Szerző(k): Craig Glenday

Eredeti ár: Original price was: 8990 Ft.Current price is: 7641 Ft.

Ismerj meg több ezer új és klasszikus rekordot olyan változatos témákban, mint a hullámvasút, a robotok, a filmes kellékek és a játé...kok. Az idei kiadás témája a KÉK BOLYGÓ, ezért nyitófejezeteinkben bizarr és halálos tengeri élőlényekkel találkozhatsz, utána átúszunk a legnagyobb korallzátonyokhoz, és átfésüljük a tengerfenéket hajóroncsok után kutatva. Az idei kiadás újdonságai:
TÖRTÉNELEM – Ez az új fejezet az elmúlt 2000 év krónikáját mutatja be, beleértve az egyiptomiakat, kalózokat, katapultáló lovagokat, vámpírokat és szellemeket.
3D MAGYARÁZÓ – Ebben a rovatban 3 dimenziós ábráinkon rétegről rétegre haladva tárjuk fel egy-egy rekord belső működését. Így bepillanthatunk egy polip fejébe, életre kelnek előttünk a Jurassic Park dinoszauruszai, ellátogatunk a Gízai piramisok belsejébe és még sok más érdekességgel találkozhatunk.
SPORT – Ez a 30 oldalas fejezet az elmúlt év minden új sporteredményét rögzíti.
BAKANCSLISTA – Idei könyvünk témáját a “dolgok, melyeket meg kell tenned, mielőtt meghalsz” ötlete ihlette, ezért ebben a kötetben bemutatjuk a 100 legnépszerűbb életcélt, a hozzájuk köthető Guinness-rekorddal, hogy te is összeállíthasd a saját listádat. Mi szerepel a te bakancslistádon? Szívesen utaznál a világ leghosszabb autójával? Körülkémlelnél az Eiffel-torony tetejéről? Esetleg meglesnéd a kék bálnákat? BÓNUSZ TARTALOM – A könyvben elhelyezett QR-kódokon keresztül több órányi videóanyag nézhető meg a legizgalmasabb rekordokról.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 8 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Craig Glenday

Kiadó

Gabo Kiadó

Oldalszám

256

Borítás

keménytáblás

Kiadás éve

2023

ISBN

9789635665495

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0