Oldal kiválasztása

Érettségi – Német feladatsorok az EMELT szintű ÍRÁSBELI vizsgára online hanganyaggal

Szerző(k): Dömök Szilvia | Gottlieb Éva

Eredeti ár: 5490 Ft

A német nyelvi érettségi vizsga célja a kommunikatív nyelvtudás mérése, azaz annak megállapítása, hogy a vizsgázó képes-e kommuniká...ciós céljait megvalósítani. A vizsga írásbeli és szóbeli részből áll, és a négy nyelvi alapkészséget (olvasott és hallott szöveg értése, íráskészség és beszédkészség) valamint a nyelvtani és lexikai kompetenciát méri. Az új emelt szintű angol érettségi vizsga a Közös Európa Referenciakeret B2-es nyelvi szintjének felel meg. Az emelt szintű érettségire felkészítő-kiadványunk azzal a céllal íródott, hogy segítségével a diákok magabiztosan vághassanak neki a megmérettetésnek. Kötetünk bevezet az emelt szintű vizsga minden rejtelmébe, figyelembe veszi az új, 2020-as NAT-ban rögzített változásokat, melyek az élő idegen nyelv érettségi vizsgakövetelményeit érintik, különös tekintettel a témakörökre. Egyedülálló újdonsága, hogy egy ingyenes alkalmazást adunk mellé, mely segítségével a diákok további kiegészítő anyagokhoz juthatnak. Hogyan lehet használni?
Az első részben hasznos információkat gyűjtöttünk össze: az érettségi vizsga szabályait, a felkészüléssel kapcsolatos tippeket és trükköket. A második részben 10 teljes tesztsor található, amelyekben az érettségi típusfeladatainak mindegyike többször is előfordul. A harmadik rész a mintafeladatok megoldókulcsait tartalmazza, amelyek alapján a diákok ellenőrizhetik feladatmegoldásaikat és megtervezhetik, hogyan érdemes dolgozniuk, hogy értelmezzék az egyes részfeladatokat. Megtudhatják, mely válaszelemre hány pontot kaphatnak. Így jobb időbeosztással, azonos tudással is magasabb pontszámot érhetnek el. Könyvünk tanácsait követve és a gondosan összeválogatott feladatsorok mindegyikét megoldva a német emelt szintű érettségi előtt álló diákok biztosak lehetnek benne, hogy nem éri őket meglepetés az érettségi napján. Tanít és visszajelzést ad – magabiztossá tesz!
A tanulók a feladatsorok segítségével felkészülhetnek az emelt szintű német nyelvi érettségi írásbeli részére. Mit is tartalmaz pontosan?
– 10 teljes tesztsort
– hasznos tanácsokat a felkészüléshez
– megoldókulcsot

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 9635780280 Kategóriák: , , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Dömök Szilvia, Gottlieb Éva

Kiadó

Klett Kiadó

ISBN

9789635780280

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0