Oldal kiválasztása
15%

Erdély legszebb túraútvonalai – Túrázók nagykönyve

Szerző(k): Szilágyi Palkó Pál

Eredeti ár: Original price was: 5990 Ft.Current price is: 5091 Ft.

Az Erdély és környékének legszebb túraútvonalai legalább annyi csodát rejt, mint sorozatunk első tagja, a nagy sikerű Magyarország legszebb túraú...tvonalai.
Európa egyik legkülönlegesebb hegyvilága szegélyezi lakóhelyünket, a kárpáti medencevidéket: a kőzettani és domborzati változatosság, a mozaikosan sokszínű táj meglepően érdekes túraterepek helyszíne. Különösen igaz ez a Kárpátok Romániában húzódó részeire, így e túrakalauz erdélyi, partiumi, máramarosi és bánsági hegyi ösvényeket is ismertet.
A túrakönyv célja, hogy teljes képet nyújtson az erdélyi és Erdély környéki hegyvonulatokról, mégpedig a legjellegzetesebb és legszínesebb és útvonalak, helyszínek ismertetésével. Találunk benne könnyed kirándulásokat, keményebb csillagtúrákat, vad szurdoktúrákat és többnapos trekkingeket is.
A sokszor nyáron is visszafogottan látogatott hosszabb és távolibb útvonalak, valamint a téli teljes elhagyatottság bőséges hegyi kihívást és kalandot kínál, gyakran a turista-hőskor körülményeit idézve vissza.

Elfogyott

Cikkszám: 9635904648 Kategóriák: , , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Szilágyi Palkó Pál

Kiadó

Totem

Oldalszám

528

Borítás

papírborítós

Kiadás éve

2011

ISBN

9635904648

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0