Oldal kiválasztása
15%

Electric Idol – Tiltott szerelem

Szerző(k): Katee Robert

Eredeti ár: Original price was: 4999 Ft.Current price is: 4249 Ft.

Ő a legvonzóbb férfi Olümposzban… és ha nem vigyázok, miatta fogok meghalni. Az ultramodern Olümposz városában mindig mindennek meg kell fizetni az árát. ...Psziché Dimitriou tudta, hogy előbb-utóbb szembe kell néznie Aphrodité féltékeny dühével, de sosem gondolta volna, hogy a szó szoros értelmében a szíve forog kockán… vagy hogy éppenséggel Aphrodité vonzó megjelenésű fia lesz az, akinek a gyilkos csapást kell mérnie rá.
Erósznak nem okoz gondot kioltani mások életét. Úgy nevelkedett fel, hogy ő legyen a kés, amellyel anyja bosszút áll ellenségein. Aphrodité arra nevelte fiát, hogy törődjön bele: ő inkább egy szörnyeteg, semmint ember. Ám amikor eljön az ideje, hogy kiiktassa anyja legújabb kiszemelt célpontját… képtelen megtenni ezt. Összezavarodva attól, ahogyan Psziché váratlanul kedveskedik neki, ösztönösen azt teszi, ami elsőre eszébe jut: garantálja a lány biztonságát, sőt testben és lélekben is magához köti.
Psziché nem számított arra, hogy egyszer csak az elegáns, csillogó város legveszélyesebb gyilkosának felesége lesz, de volt valami Erószban, ami olyan tüzet ébresztett benne, amelyhez foghatót még sohasem tapasztalt. Ahogy elmosódnak a határok és megváltoznak a hűségviszonyok, Pszichének rá kell jönnie, hogy Erósz mégis csak megszerezheti a szívét… és nem lehet biztos abban, hogy túléli ezt a veszteséget.
Psziché és Erósz perzselően forró története, amelyben ugyanolyan fontos szerep jut a bűnöknek, mint az ártatlanságnak.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 4 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Katee Robert

Kiadó

Maxim Könyvkiadó

Oldalszám

432

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789634996118

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0