Oldal kiválasztása
15%

Egy karácsonyi csók

Szerző(k): Mandy Baggot

Eredeti ár: Original price was: 3970 Ft.Current price is: 3374 Ft.

Mindenki szereti a karácsonyt. Így van vele Isla Winters is. Húgával, aki egy tragikus kimenetelű baleset után tolószékbe kényszerült, Notting Hillben élnek, ...London izgalmas, ezerarcú városrészében, ahol a nagy sikerű film, a Sztárom a párom is játszódik. És hol másutt lenne pompásabb a karácsonyi időszak, mint itt? A városrész ünnepi fényekbe öltözik, és pazar partik helyszíne lesz. Csakhogy Isla ezúttal nem tudja igazán élvezni kedvenc ünnepét, annyi gond, teher és intéznivaló nehezedik a vállára.
Épp a cége karácsonyi partiját szervezné, amikor Londonba érkezik a vállalat új vezérigazgatója, és mindent a feje tetejére állít. Nem elég, hogy jóképű és frissen elvált, de a két kislányát is magával hozza Londonba, majd befogja Islát új projektjébe, ami mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja.
Mandy Baggot szívet melengető regénye tele van izgalmas csavarokkal és fordulatokkal, váratlan és mulatságos helyzetekkel. A szereplők szinte életre kelnek a könyv oldalain, és az olvasó már-már a történet részesének érezheti magát.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 3 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Mandy Baggot

Kiadó

Tericum

Oldalszám

334

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2018

ISBN

9789634380511

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0