Oldal kiválasztása

Előrendelhető (Várható szállítás: Megjelenés után)

10%

Daughter of Smoke & Bone – Füst és csont leánya

Szerző(k): Laini Taylor

Eredeti ár:
Online ár: 5391 Ft

Daughter of Smoke & Bone – Füst és csont leánya

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy angyal meg egy ördö...g,
akik egymásba szerettek.
A történet nem végződött jól. Egy rés jelenik meg az égen, titokzatos szárnyas idegenek érkeznek rajta keresztül, akik világszerte fekete tenyérnyomokat égetnek látszólag véletlenszerű ajtókba.
Sötét, poros boltja mélyén egy ördög kezd kifogyni az emberfogakból, miközben Prága kanyargó utcáin egy fiatal lány akaratlanul belesodródik egy brutális, túlvilági háborúba. Így kezdődik a 17 éves Karou története. A kék hajú lány Prágában él, képzőművészetet tanul, emellett időről időre távoli és veszélyes küldetéseket teljesít titokzatos és végtelenül rút nevelője, Kénkő parancsára. Kénkő boltjából kilépve a világ legkülönbözőbb pontjaira jut el, sikeres küldetéseiről fogakat visz Kénkőnek, aki kívánságteljesítő varázsgyöngyökkel fizet.
Amikor egy marrákesi sikátorban megakad rajta az egyik idegen, a gyönyörű és megkínzott lelkű Akiva tűzszínű szeme, események kiszámíthatatlan láncolata indul el: leleplezett titkok és egy balsorsú szerelem, amelynek gyökerei az erőszakos régmúltba nyúlnak vissza.
Karout – akine a neve azt jelenti, “Remény” – napról napra egyre jobban kínozza a kérdés: ki ő valójában?
Kik a kimérák, és kik a szeráfok? Kik az ördögök, és kik az angyalok?
Vajon Karou megbánja, hogy fellebben a fátyol származása rejtélyéről, és valóra tudja váltani, amit a neve ígér? Laini Taylort a Füst és csont leánya-trilógia világsikere a fantasyirodalom klasszikus szerzőjévé avatta. Kalandokban, érzelmekben és kiszámíthatatlan fordulatokban gazdag regényeinek főhőseit a legnehezebb próbák elé állítja a kíméletlen hatalomvágy és gyűlölet által táplált, titkos háború.
Várható megjelenés: 2024.04.22.
Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Kiadó

Oldalszám

Borítás

Kiadás éve

ISBN

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0