Oldal kiválasztása
15%

Collide – Ütközőpálya

Szerző(k): Bal Khabra

Eredeti ár: Original price was: 5999 Ft.Current price is: 5099 Ft.

A lány kitűnő tanuló és nagyratörő tervei vannak. A fiú csak a hokinak él. De amikor az életük ütközőpályára kerül, a ...kapcsolatuk forrósága még a hokipálya jegét is megolvasztja. Egy iskolai feladatnak köszönhetően Summer Preston váratlanul ütközőpályán találja magát a hokicsapat kapitányával, Aiden Crawforddal. Summer kénytelen megtalálni a kényes egyensúlyt a sportpszichológusi karrierjéről dédelgetett álmai és e között az átkozott sport (és sportoló) között.
Aiden Crawford egészen addig élvezi a csapatkapitányi pozícióval járó számtalan előnyt, míg csapatának egy felelőtlen hibája az egész szezonjukat veszélybe nem sodorja. Emiatt az edzője Aident szemeli ki egy pszichológiai kutatás tárgyának. Ez az utolsó dolog, amivel foglalkozni akar, különösen, hogy a kutatást vezető lány úgy néz ki, mint aki a hokiütőjét fegyverként akarja használni – ellene.
Kapcsolatuk nehezen kezdődik, és gyorsan kiderül: mindketten rendkívül könnyen fel tudják idegesíteni a másikat, ráadásul egyikük sem hajlandó veszíteni. De vajon az ellenségeskedésük valódi küzdelemmé válik, vagy a köztük lévő parázs igazi forró szenvedélybe csaphat át?

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Cikkszám: 9634998037 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

További információk

Író

Bal Khabra

Kiadó

Maxim Könyvkiadó

Oldalszám

464

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2024

ISBN

9789634998037

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0