Oldal kiválasztása

Előrendelhető (Várható szállítás: Megjelenés után)

15%

Borrow my Heart

Szerző(k): Kasie West

Eredeti ár: Original price was: 3990 Ft.Current price is: 3391 Ft.

Borrow my Heart

Wren már rengeteg kutyát megmentett – de most egy fiút kell Wren imádja az állatokat. A menhely ö...sszes lakójával remekül kijön, még a nehéz természetű Beannel is. Sőt, ő a kedvence. Az emberekkel azonban már más a helyzet. Irracionálisak, kiszámíthatatlanok, nem tartják be a szabályokat… és úgy tűnik, nem igazán kedvelik a lányt.
Amikor azonban végighallgatja, hogy egy srácot megaláz a barátja, amiért felültette egy neten megismert kamucsaj, és az egészet még videóra is veszi, félreteszi a logikát és a józan ellenérveket. A srác megmentésére siet, és azt állítja, hogy vele levelezett. A rögtönzött találka azonban jobban sikerül, mint várta: Asher megtestesít mindent, ami Wren életéből hiányzik – laza, vicces és igazi ölelés-világbajnok. Mire a lány észbe kap, már a sokadik kamurandijukon vannak. De Asher vajon megbocsátja, hogy nem az, akinek mondta magát? És Wren képes lesz valaha megbízni egy ennyire impulzív fiúban?
Kasie West hitelesen és érzékenyen mutatja be az első szerelem szépségeit és buktatóit ebben a magával ragadó romantikus regényben.
Várható megjelenés: 2024.07.08.
Vásárold meg ezt a könyvet és 3 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Kiadó

Oldalszám

Borítás

Kiadás éve

ISBN

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0