Oldal kiválasztása
15%

Bizalom

Szerző(k): Rebuilding Trust

Eredeti ár:
Online ár: 4836 Ft

Bevált technikákra alapozott, hiteles, érzékeny és gyakorlatias útmutató az önmagunkba és egymásba vetett bizalom fejlesztéséhez. Hozd rendbe, gyógyítsd meg és állítsd ...helyre a kapcsolatodat bizonyítékokon alapuló terápiás technikákkal, készségekkel és gyakorlatokkal a bizalomépítés elismert szakemberének segítségével. A kapcsolatok számtalan módon sérülhetnek, az árulás mint kapcsolati normasértés azonban alapjaiban képes megrázni minket. Ennek ellenére azon párok vagy partnerek számára, akik együtt akarnak maradni, és munkát fektetnek bele, lehetséges a gyógyulás. A régi kapcsolatokat, amelyek már nem szolgálnak minket, szét lehet bontani apró darabjaira, és újra lehet építeni olyan kötelékké, amely mélyebb, erősebb és örömtelibb, mint azt valaha is képzeltük. A közös belső erőforrások felkutatásával és egy biztonságosabb kapcsolati tér megteremtésével az egészségtelen párkapcsolati minták megtörhetők, az egymás iránti gondoskodás mélyíthető.bizalomerősítő munka – egyéni és közös gyógyulás – szorosabb érzelmi kapcsolódás
– mélyebb intimitás – kapcsolaterősítő kommunikáció A Bizalom című kötetben az alábbiakat találhatod meg: o Részletesen kidolgozott gyakorlatok és készségfejlesztő feladatok, amelyek segítik a párokat azáltal, hogy ezek közös elvégzésével helyreállíthatják az önmagukba és egymásba vetett bizalmukat.
o Irányított módszer az árulás utáni gyógyuláshoz, legyen szó szexuális hűtlenségről, érzelmi viszonyról, rejtett függőségekről vagy tiszteletlenségről.
o Megbízható terápiás stratégiák és technikák a párterápia Gottman-módszeréből, az érzelemközpontú párterápiából (EFT) és más, bizonyítékokon alapuló megközelítésekből.
o Kiegészíthető javaslatok, beszélgetésindítók és mintaszövegek az érzelmi feldolgozás és a kapcsolati gyógyulás elősegítésére.
o A párkapcsolati dinamika befogadó, előítélet-mentes szemlélete, amely a könyvet bármilyen típusú kapcsolatban alkalmazhatóvá teszi. “A bizalom létfontosságú az egészséges kapcsolatokhoz, mert ez az alapja a kötődésnek és a bensőséges viszonyulásnak, amely szükséges a gyümölcsöző, hosszú távú kötelék kialakításához és fenntartásához.”

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!
Buying for a loved one?
gift_pack_img

További információk

További információk

Író

Rebuilding Trust

Kiadó

Édesvíz Kiadó

Oldalszám

217

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789635074402

Töltsd le könyvjelzőnket!

Könyvjelző letöltése/megtekintése

A Géniusz Könyváruház segít, hogy élmény legyen az olvasás! (A könyvjelző mérete: 210x55 mm)

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0