Oldal kiválasztása
15%
Caroline Wood sorozat

Barcelona, Barcelona

Szerző(k): R. Kelényi Angelika

Eredeti ár:
Online ár: 3824 Ft

,,Izgalmakkal és szerelemmel teli felejthetetlen utazás.” – Nikii Könyvblog ,,Kikapcsol, lenyűgöz és szerelembe ejt!” – Le Monde des Livres ,,Őrület! Indulok Barcelonába!” – Bree S. világa ...Caroline Wood a híres londoni női magazin, a CBM főszerkesztőjének asszisztense. Az álma az, hogy íróként dolgozhasson a neves újságnál, de főnöke nem támogatja a törekvését.
Ezért gondol egyet, és egy nyaralással egybekötött szakmai útra szánja el magát. Egyedül… Caroline biztos benne, hogy Barcelonában olyan cikkeket írhat utazásról, szerelemről, gasztronómiáról, melyek végre felnyitják
a főszerkesztő szemét is.
Egyedül azonban még enni is unalmas, így egy szerinte zseniális ötlettől vezérelve egy társkereső oldalon spanyol randipartnereket választ magának. Minden napra egyet… Erősen hisz benne, hogy ez az utazás meghozza számára a cikkírói álomállást, és talán egy jóképű, szenvedélyes férfit is… R. Kelényi Angelika, Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő ezúttal napjaink Barcelonájába ruccan ki, és egy humoros, vérbeli romantikus történettel örvendezteti meg olvasóit.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 4 pontot gyűjthetsz vele!
Buying for a loved one?
gift_pack_img

További információk

További információk

Író

Kiadó

Oldalszám

Borítás

Kiadás éve

ISBN

Töltsd le könyvjelzőnket!

Könyvjelző letöltése/megtekintése

A Géniusz Könyváruház segít, hogy élmény legyen az olvasás! (A könyvjelző mérete: 210x55 mm)

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0