Oldal kiválasztása
15%

Az óra rejtélye – Kiki nyomoz 2.

Szerző(k): Berg Judit, Kertész Erzsi

Eredeti ár: Original price was: 2490 Ft.Current price is: 2116 Ft.

Kedves Kiki!
Úgy kérek tőled segítséget, hogy nem mondhatom el, mi a baj, sőt, saját magamat sem mutathatom be. De baj van, nekem ...elhiheted. A műszer rossz kezek közé került, és én egyedül nem tudom visszaszerezni! Nincs sok időnk, sőt, az a kevés is veszélybe került! Ismeretlenül is segíts nekem, kérlek! Ha eljössz Albinus mester műhelyébe, talán még megelőzhető a legnagyobb baj! Mi ez a furcsa és rejtélyes levél? Milyen műszerről lehet szó? Vajon ki az az Albinus mester? Hogy kerülhet veszélybe az idő? Ki írta a levelet? És ez még csak a kezdet… de ahhoz persze elég, hogy hőseink, Kiki és Gerda megint nyomozni kezdjenek. Feltűnik egy rejtélyes kalapos hölgy, egy piros sportkocsi, egy furcsa árnyék – Gerda pedig fogságba kerül.
A gyerekeknek miden okosságukra, bátorságukra és vagányságukra szükség lesz, hogy segítsenek, és megelőzzék a legnagyobb bajt…
Berg Judit és Kertész Erzsi nagy sikerű, közösen írt detektívregényének második része, Az óra rejtélye ugyanolyan letehetetlenül izgalmas, vicces és sejtelmes, mint a Négy madár titka – hajrá, ifjú olvasók, ifjú nyomozók!

Elfogyott

Cikkszám: 9634104339 Kategóriák: , Címke:

További információk

További információk

Író

Berg Judit, Kertész Erzsi

Kiadó

Pagony

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2018

ISBN

9789634104339

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0