Oldal kiválasztása
15%

Átfúj a szél a kulcslyukon – A Setét torony 4,5. – új kiadás

Szerző(k): Stephen King

Eredeti ár: Original price was: 5999 Ft.Current price is: 5099 Ft.

A Setét Torony-sorozatban a horror koronázatlan királya a fantasy birodalmába kalandozik. Egy mitikus, történelem előtti – vagy utáni – varázsvilágba, amely idegensé...ge ellenére is ismerős a mesék és mítoszok mellett talán leginkább a nagy amerikai westernekből. A regényfolyam egyes darabjai önállóan is megállják a helyüket, de együtt alkotnak kerek egészet, hoznak létre egy olyan teljes világot, amelyet sokan A Gyűrűk Urá-éhoz hasonlítanak.
A címadó történetet – amely regény a regényben – A Setét Torony sorozat főhőse, Roland lovag meséli el egy viharos éjszakán: a kis Timről szól, akinek favágó apja a veszedelmes, elvarázsolt Vasfa-erdőben lelte halálát. Hogy biztonságban tudja a megcsonkult családot, Tim édesanyja újból férjhez megy az apa barátjához és favágótársához, akiről azonban hamarosan kiderül, hogy talán nem is az, aminek látszott. Tim nyomozásba kezd: felkerekedik az erdőbe, hogy ott megtalálja Maerlynt, a varázslót, a segítségét kérje az egyre sokasodó rejtélyek megoldásához, és elhozza megvakított édesanyjának a gyógyító elixírt.
Az Átfúj a szél a kulcslyukon a sorozat “négy és feledik” kötete, amely végül azért született meg, mert a negyedik és ötödik rész között a rajongók közül sokan éreztek valami hiányt…

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 5 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Stephen King

Kiadó

Európa Kiadó

Oldalszám

352

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2024

ISBN

9789635048311

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0