Oldal kiválasztása
15%

Amit magunk mögött hagyunk

Szerző(k): Lucy Score

Eredeti ár: Original price was: 6499 Ft.Current price is: 5524 Ft.

Lucian Rollinsnak két célja van: a bosszú, és hogy eltörölje azt a foltot, amelyet abuzív apja ejtett családja nevén. Élete éppolyan élre vasalt, ...mint személyre szabott öltönye, nincs benne helye kételynek és felesleges érzelmeknek. Kivéve, ha egy tűzrőlpattant kisvárosi könyvtárosról van szó…
Sloane Walton tökéletesen tudja, mi rejlik Lucian – csekély számú barátjának Luce, ellenségei tömegének Lucifer – ördögi szépségű vonásai mögött, elvégre együtt nőttek fel, amíg egy sötét titok el nem választotta őket. Valami azonban mégis a férfihoz vonzza, és amikor veszekedésük előjátékba csap át, egyikük sem bánja meg a történteket.
Sloane viszont családot akar, míg Luciannek esze ágában sincs továbbörökítenie magát, mivel jól tudja, hogy a tönkretett férfiak tönkretett nőket hagynak maguk után. Képtelen lenne ártani Sloane-nak, de képtelen elhagyni is őt. Egy dologra viszont képesnek kell lennie: megvédeni szerelmét bármi áron. Lucy Score elsöprő sikerű Knockemout-sorozatának harmadik része érzéki romantika, szívszorító dráma és egy csipetnyi humor tökéletes keveréke.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 6 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Lucy Score

Kiadó

Pioneer Books Kiadó

Oldalszám

696

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2024

ISBN

9786156644213

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0