Oldal kiválasztása
15%

Álmaim szállodája

Szerző(k): Dee Ernst

Eredeti ár: Original price was: 4590 Ft.Current price is: 3901 Ft.

Egy hotel mindig érdekes találkozóhely. És néha olyanokkal találkozol, akikről nem is hitted volna, hogy pont rájuk van szükséged. Lucy egy jó...l menő New York-i szálloda igazgatója. A jövőjét pontosan megtervezte, ám amikor a szerelme (aki történetesen a szálló tulajdonosa) a cég több millió dollárjával a zsebében olajra lép, az élete gyökeresen megváltozik.
Két évvel később a negyvenkilenc éves, magába roskadt Lucy a franciaországi Rennes-ben vállal munkát a Hotel Paradis igazgatójaként. Extravagáns belső terekre, az irányítására váró seregnyi személyzetre és elegáns vendégekre számít, ám ehelyett valami egészen más vár rá: az a feladata, hogy a lepusztult, de bájos szállodát nyüzsgő turistalátványossággá alakítsa. Mégpedig a tulajdon két kezével.
Az épület felújítása, működésének megszervezése és Bing, a szinte már idegesítően vonzó művész megismerése közben Lucy váratlanul otthonra talál. De vajon sikerül visszaállítania az egykor előkelő hotel hajdani dicsőségét? Az Álmaim szállodája szellemes és szívderítő regény arról, hogyan szerezheti vissza az ember az önbecsülését, lelhet rá a szerelemre, és teremthet otthont egy olyan helyen, amilyenről azelőtt még csak nem is álmodott.

Készleten

Vásárold meg ezt a könyvet és 4 pontot gyűjthetsz vele!

További információk

További információk

Író

Dee Ernst

Kiadó

Central Könyvek

Oldalszám

368

Borítás

kartonált

Kiadás éve

2023

ISBN

9789636142698

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0